Diaspora Madrid

Căsătorii false între românce și imigranți ilegali. Rețea lichidată în Spania

20000 mii euro, casatorii false, europol, migranti, romance, Romania, Spania

Căsătorii false între românce și imigranți ilegali. Poliția spaniolă a arestat 12 membri ai unei rețele care încheia căsătorii false între românce și imigranți ilegali pentru a le permite acestora stabilirea în Uniunea Europeană. Tariful perceput era de 20.000 de euro pentru fiecare migrant.

Rețeaua destructurată de polițiștii spanioli facilita imigrația ilegală în UE prin crearea unor parteneriate de conveniență între migranți indieni și pakistanezi și resortisanți români, anunță Europol.

Anchetatorii spanioli au efectuat zeci de percheziții. Aceștia au confiscat mai mult de 10.000 de euro, precum și dovezi care îi inculpau pe cei reținuți.

Rețeaua infracțională a realizat cel puțin 50 de astfel de căsătorii fictive. Tariful perceput era de câte 20.000 de euro de la fiecare migrant.

Arestările au avut loc în Barcelona (7), Mataró (2), Valencia (1), Hospitalet de Llobregat (1) și Sitges (1).

Profit de un milion de euro

Profitul rezultat din această activitate infracțională este estimat la un milion de euro.

Rețeaua contacta persoane aflate deja ilegal în UE sau aranja sosirea acestora din afara continentului. După aceea recrutau femei, în special din România, cărora le oferea compensații financiare substanțiale pentru a pretinde că sunt soțiile cetățenilor non- UE care doreau să-și oficializeze șederea în spațiul comunitar.

Migranții care contractau astfel de servicii rămâneau fie în Spania, fie se mutau în alte țări UE după ce primeau permis de ședere care permite libera circulație în Spațiul Schengen.

Româncele care încheiau aceste căsătorii fictive se întorceau de regulă în țară imediat după parafarea contractelor.

Căsătorii false între românce și imigranți ilegali. Rețea lichidată în Spania

Surse: https://stirileprotv.ro / https://www.europol.europa.eu


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu