Carmen și Klaus Iohannis la dineul oferit de Regele Spaniei la Madrid!

Diaspora Madrid

Carmen și Klaus Iohannis la dineul oferit de Regele Spaniei cu ocazia Summit-ului NATO de la Madrid

Carmen și Klaus Iohannis, dineu, Madrid, NATO, salata ruseasca, summit

Carmen și Klaus Iohannis la dineul oferit de Regele Spaniei. Zilele acestea, Summit-ul NATO se desfășoară la Madrid. Președintele Klaus Iohannis și soția sa au fost invitați la o recepție organizată la Palatul Regal. Gazde au fost chiar Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei. Nu a lipsit celebra salată rusească din meniu!

Și de această dată, Prima Doamnă Carmen Iohannis a fost intens criticată pentru alegerea vestimentației. La recepție, soția Președintelui a purtat o rochie midi, cloș, într-o nuanță lucioasă de roz. Și-a completat ținuta cu sandale, încălcând astfel eticheta conform căreia femeile nu trebuie să își lase degetele descoperite la astfel de recepții.

Regina Letizia a Spaniei a optat, în schimb, pentru o rochie neagră, lungă, ce aduce aminte de moda anilor 60.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la Summitul NATO de la Madrid

Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri şi joi, la reuniunea şefilor de stat şi de guvern ai Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de la Madrid. Programul Summit-ului este unul consistent, acesta incluzând trei reuniuni la cel mai înalt nivel ale Consiliului Nord-Atlantic. De asemenea, vor avea loc şi activităţi cu o încărcătură simbolică şi practică, precum semnarea Scrisorii de angajament pentru Fondul de Inovare al NATO.

Conform G4media.ro, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au sosit, marți, la Madrid, cu o cursă charter – un avion al companiei Toyo Aviation.

Toyo Aviation e controlată, prin intermediul altor două companii, de milionarul de origine egipteană Tarek El Feki.

România nu mai are o aeronavă prezidențială.

Marin Eugen Sabău, pistolarul din Spania, a cerut să fie eutanasiat!

Culmea ironiei! Salata rusească servită la summit-ul NATO de la Madrid

Prezența „salatei rusești” în meniul restaurantului situat în spațiul unde se desfășoară summit-ul NATO de la Madrid a provocat consternare în rândul demnitarilor și jurnaliștilor prezenți la acest eveniment, informează Reuters.

Această salată este extrem de populară în Spania și e prezentă în meniurile multor restaurante din această țară. Prezența „salatei rusești” în meniul unui summit al NATO în care Rusia, după invadarea Ucrainei, urmează a fi catalogată oficial drept „o amenințare de securitate” în noul concept strategic al Alianței, a generat însă iritare și stupoare printre participanți.

Carmen și Klaus Iohannis la dineul oferit de Regele Spaniei cu ocazia Summit-ului NATO de la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.