Camion furat urmărit de o ambulanță pe autostrăzile din Madrid

Diaspora Madrid

Camion furat urmărit de o ambulanță pe autostrăzile din Madrid(video)

A4, ambulanta, autostrada, camion, furat, Madrid, Pinto, politie, urmarire

Camion furat urmărit de o ambulanță pe autostrăzile din Madrid. O urmărire impresionantă a avut loc miercuri seară de către o ambulanță SUMMA 112. Vizionați înregistrarea video completă a intervenției în cazul în care cineva ar putea identifica vehiculul implicat.

Pinto, A-4 km 20 spre Madrid, un Volvo S40 de culoare închisă, fără numere de înmatriculare, escorta un camion furat, ce transporta baterii de mașini furate.

Șoferul ambulanței și medicul Serviciului de Urgență al Comunității Madrid-112 au observat că ceva ciudat se întâmpla cu remorca unui camion și că exista o mașină, care le bloca permanent calea.

Atunci, după cum se poate vedea în imagini, au decis să înceapă să o urmărească pentru a nu-i pierde urma. Echipajul de pe ambulanță s-au gândit că ar putea fi vorba de un jaf, așa cum a și fost. Între timp, au alertat poliția despre ceea ce se întâmpla.

Camionul mergea cu viteză maximă, punând în pericol alte vehicule, în timp ce mașina bandei de hoți încerca să scoată ambulanța de pe șosea.

La sosirea poliției locale din Pinto, hoțul care conducea camionul a sărit din acesta și a fugit cu Volvo-ul. Acesta a lăsat camionul pe liber până când a ajuns să se lovească și s-a oprit într-o bară de protecție. S-a putut recupera remorca cu marfa.

Vezi și:

Lista proiectelor aprobate/respinse pentru comunitatea românească din Spania

Ce este certificatul de viață și când trebuie transmis la casa de pensii!

Procedurile privind obţinerea permisului de rezidenţă de către cetățenii străini în Spania

Sursa: elmundo.es

Camion furat urmărit de o ambulanță pe autostrăzile din Madrid(video)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.