Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol! Un tânăr care a încercat să intre cu forța într-un stand de la Târgul din Aprilie, a fost bătut în numeroase rânduri de către portari. Aceștia l-au împiedicat să intre și au continuat să-l bată și după ce a căzut la pământ, când deja aveau situația sub control.

De asemenea, a avut loc un schimb de lovituri cu un alt tânăr care i-a luat apărarea. Scena a fost înregistrată pe video de o fată care se afla la ușa tarabei și a devenit virală în ultimele ore.

Incidentul a avut loc în fața standului PSOE de la Feria de Abril, la primele ore ale dimineții de marți. În filmuleț, un tânăr se pregătește să intre cu forța într-un stand, dându-și jos jacheta și apoi năpustindu-se asupra portarilor. Aceștia reacționează blocându-i calea.

Tânărul cade la pământ, care este complet noroios, și este lovit de mai multe ori. În acel moment sare un alt tânăr cu o chitară în spate, care este și el respins de portari.

Anna Moldovan, o fată de doi ani dispărută în Collado Villalba pe 20 aprilie!

Apoi, primul tânăr se ridică și este din nou doborât. S-a ridicat a treia oară, iar unul dintre portari l-a împins puternic, ceea ce l-a trântit din nou la pământ.

Poliția Locală din Sevilla a intervenit după bătaie. Polițiștii au identificat ambele părți și chiar au fost nevoiți să intervină la intrarea standului pentru a controla situația.

Cauți avocat român în Spania?

PS: Vă puteți imagina dacă bețivul era negru și portarii erau albi cum ar fi reacționat toată presa(mass media)?

Canale TV românești online, pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol la târgul din Sevilla(video)!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.