Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol la târgul din Sevilla!

Diaspora Madrid

Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol la târgul din Sevilla(video)!

feria de abril, incidente, PSOE, sevilla, targul din aprilie

Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol! Un tânăr care a încercat să intre cu forța într-un stand de la Târgul din Aprilie, a fost bătut în numeroase rânduri de către portari. Aceștia l-au împiedicat să intre și au continuat să-l bată și după ce a căzut la pământ, când deja aveau situația sub control.

De asemenea, a avut loc un schimb de lovituri cu un alt tânăr care i-a luat apărarea. Scena a fost înregistrată pe video de o fată care se afla la ușa tarabei și a devenit virală în ultimele ore.

Incidentul a avut loc în fața standului PSOE de la Feria de Abril, la primele ore ale dimineții de marți. În filmuleț, un tânăr se pregătește să intre cu forța într-un stand, dându-și jos jacheta și apoi năpustindu-se asupra portarilor. Aceștia reacționează blocându-i calea.

Tânărul cade la pământ, care este complet noroios, și este lovit de mai multe ori. În acel moment sare un alt tânăr cu o chitară în spate, care este și el respins de portari.

Anna Moldovan, o fată de doi ani dispărută în Collado Villalba pe 20 aprilie!

Apoi, primul tânăr se ridică și este din nou doborât. S-a ridicat a treia oară, iar unul dintre portari l-a împins puternic, ceea ce l-a trântit din nou la pământ.

Poliția Locală din Sevilla a intervenit după bătaie. Polițiștii au identificat ambele părți și chiar au fost nevoiți să intervină la intrarea standului pentru a controla situația.

Cauți avocat român în Spania?

PS: Vă puteți imagina dacă bețivul era negru și portarii erau albi cum ar fi reacționat toată presa(mass media)?

Canale TV românești online, pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Bătaie la porțile standului partidului socialist spaniol la târgul din Sevilla(video)!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.