Anna Moldovan, o fată de doi ani dispărută în Collado Villalba pe 20 aprilie!

Diaspora Madrid

Anna Moldovan, o fată de doi ani dispărută în Collado Villalba pe 20 aprilie!

Anna Moldovan, Collado Villalba, disparuta, fetita, Gheorghe Eugen Moldovan, Madrid

Anna Moldovan, în vârstă de doar doi ani, este dată dispărută din 20 aprilie, când familia i-a pierdut urma în localitatea madrilenă Collado Villalba. Garda Civilă solicită colaborarea cetățenilor care au informații despre fetiță să îi contacteze. Ei au furnizat descrierea ei: 75 de centimetri înălțime, păr lung și șaten și ochi căprui.

Atât Centrul Național pentru Persoane Dispărute, cât și Asociația SOS Desaparecidos au publicat un mesaj de urgență cu imaginea și datele ei, pentru a putea fi localizată. Potrivit unor surse, mama ar fi răpit-o pe minoră.

La data de 21 aprilie, Anna Moldovan a călătorit împreună cu mama sa cu un avion spre Bogota (Columbia), de unde este originară femeia, María José Rodríguez Castillo, în vârstă de 26 de ani. Tatăl minorei a depus o plângere la Garda Civilă în încercarea de a o localiza trei zile mai târziu.

Comunitatea românească este cea mai numeroasă în topul comunităţilor de străini din Regatul Spaniei

Tatăl se numește Gheorghe Eugen Moldovan, un cetățean român în vârstă de 30 de ani. Ultima dată când a văzut-o pe fetiță a fost pe 20 aprilie, în orașul madrilen Collado-Villalba.

Agenții Gărzii Civile investighează acum ce s-a întâmplat și au transmis deja rechizitoriul autorităților columbiene. Aceștia au putut deja să verifice, din imaginile înregistrate de camerele de luat vederi de la aeroportul Adolfo Suarez, cum mama și fiica au ajuns la aeroport cu metroul și s-au urcat în avion. Cei doi părinți locuiau în același oraș, deși se despărțiseră.

Dacă cineva are informații despre locul unde se află fetița, poate suna la Garda Civilă (062) sau la Fundația Anar prin intermediul numărului de telefon pentru copii dispăruți 11600.

Anna Moldovan, o fată de doi ani dispărută în Collado Villalba pe 20 aprilie!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.