Acesta este românul care a comis două crime brutale în Spania!

Diaspora Madrid

Acesta este românul care a comis două crime brutale în Spania!

asasin, crima, femei, Iulian, roman

Acesta este românul care a comis două crime brutale în Spania! Iulian S. Odriste, un român cu o istorie marcată de violență, a fost identificat ca fiind autorul a două crime brutale și similare, ambele comise cu un cuțit de bucătărie. Ultima victimă, Nuria L. L., bucătăreasa din centrul penitenciar Mas d’Enric (Tarragona), a fost ucisă într-un mod similar cu o femeie în 2016.

S-au cunoscut pe internet

După cum a confirmat Înalta Curte de Justiție a Cataloniei (TSJC), acest individ a fost condamnat de un juriu popular la 11 ani de închisoare pentru că a pus capăt vieții victimei V. C., de aceeași naționalitate cu el, în Valls (Tarragona) în 2016. Pentru aceste fapte, el trebuia să execute o pedeapsă până în 2027.

În cadrul procesului, desfășurat în aprilie 2018 la Secția a 4-a a Tribunalului Provincial din Tarragona, s-a dovedit că inculpatul și-a contactat victima în 2015 prin intermediul internetului și s-au întâlnit la el acasă pentru a face sex în schimbul unor sume de bani.

Întâlnirile dintre ei au continuat în timp și, potrivit sentinței, „s-a îndrăgostit de ea„, dezvoltând un comportament obsesiv față de fată.

Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay!

Iulian i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie

În sentință se precizează că, la 24 aprilie 2016, Iulian și victima sa s-au întâlnit la domiciliul acestuia. În contextul acestei întâlniri, fata a scris un mesaj pe Whatsapp unei colege de apartament și, referindu-se la Iulian, a spus că acesta este „un mizerabil„. Motivul, a adăugat ea, era că acesta o amenințase și o reținea în casă.

Câteva minute mai târziu, potrivit autoarei, între cei doi a izbucnit o ceartă în timpul căreia Iulian s-a dus în bucătăria locuinței sale și, după ce a luat un cuțit de bucătărie de 15 centimetri, s-a întors în sufragerie și a ucis-o cu brutalitate, tăindu-i gâtul. Ulterior, el s-a prezentat la secția de poliție locală din Valls, însângerat, și a recunoscut crima.

În 2018 a fost judecat la Tribunalul din Tarragona și condamnat la unsprezece ani de închisoare, deși procurorul ceruse douăzeci.

Ambasadorul George Bologan rechemat de președintele Iohannis

A ucis-o pe Nuria în același mod

Scena sângeroasă s-a repetat miercuri, 13 martie 2024. Iulian a fost repartizat la bucătăria Centrului de Inserție și Reintegrare (CIRE) din închisoarea Tarragona. Aici, a atacat-o în mod identic pe Nuria, bucătăreasă la centrul penitenciar angajat de Generalitat de Catalunya. După ce a pus capăt vieții lucrătoarei, tăindu-i gâtul într-un mod „brutal„, deținutul s-a sinucis cu același cuțit.

Surse sindicale au precizat că deținuții care ocupă aceste posturi sunt, de obicei, deținuți de încredere. Cu toate acestea, uneori, aceste sarcini sunt atribuite și deținuților „puternici” care provoacă tulburări în module „pentru a-i ține fericiți„. Deși, se obișnuiește, ca aceștia să fie trimiși în ateliere și nu în bucătării, din motive de securitate.

Acesta este românul care a comis două crime brutale în Spania!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu