Diaspora Madrid

A șaptea zi de proteste la Madrid împotriva Guvernului condus de Pedro Sanchez

guvernul, Madrid, Pablo Iglesias, Pedro Sanchez, proteste, Spania

Proteste în Spania împotriva Guvernului. Revolta cetățenilor împotriva conducerii guvernului lui Pedro Sánchez și Pablo Iglesias în criza coronavirusului devine un adevărat fenomen de masă în Spania.

A șaptea zi de proteste la Madrid

Dispozitivele desfășurate de la Delegația Guvernului din Madrid au controlat ca persoanele care participă la aceste manifestații să respecte măsurile de distanțare ca urmare a crizei de sănătate provocată de COVID-19.

Protestatarii, la fel ca în ziua de vineri, au făcut tururi pe această stradă și în împrejurimi, pentru a evita sancțiunile poliției. Agenții au solicitat asistenților să nu se oprească și să circule pe trotuar pentru a nu invada drumul.

Cetățenii au ieșit din case și în restul Spaniei

Protestele au făcut gălăgie în toată geografia spaniolă. Și în cartierele clasei muncitoare, nu doar în zonele „bogate”, deoarece s-au făcut încercări de a ridiculiza primele concentrații din Núñez de Balboa.

Mobilizări au avut loc și la Valencia, Sevilla, Salamanca, Zaragoza, La Rioja. Nici vila Vicepreședintelui Pablo Iglesias nu a fost ocolită (final video). Participanții au avut un număr mare de steaguri și au strigat „Sanchez DEMISIE” sau „LIBERTATE”.

Proteste în Spania împotriva Guvernului.

Sursa: http://www.telemadrid.es / https://okdiario.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.