Proteste în Spania împotriva Guvernului. Revolta cetățenilor împotriva conducerii guvernului lui Pedro Sánchez și Pablo Iglesias în criza coronavirusului devine un adevărat fenomen de masă în Spania.

A șaptea zi de proteste la Madrid

Dispozitivele desfășurate de la Delegația Guvernului din Madrid au controlat ca persoanele care participă la aceste manifestații să respecte măsurile de distanțare ca urmare a crizei de sănătate provocată de COVID-19.

Protestatarii, la fel ca în ziua de vineri, au făcut tururi pe această stradă și în împrejurimi, pentru a evita sancțiunile poliției. Agenții au solicitat asistenților să nu se oprească și să circule pe trotuar pentru a nu invada drumul.

Cetățenii au ieșit din case și în restul Spaniei

Protestele au făcut gălăgie în toată geografia spaniolă. Și în cartierele clasei muncitoare, nu doar în zonele „bogate”, deoarece s-au făcut încercări de a ridiculiza primele concentrații din Núñez de Balboa.

Mobilizări au avut loc și la Valencia, Sevilla, Salamanca, Zaragoza, La Rioja. Nici vila Vicepreședintelui Pablo Iglesias nu a fost ocolită (final video). Participanții au avut un număr mare de steaguri și au strigat „Sanchez DEMISIE” sau „LIBERTATE”.

Proteste în Spania împotriva Guvernului.

Sursa: http://www.telemadrid.es / https://okdiario.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.