300.000 de euro despăgubiri familiei proxenetului român ucis în Spania

Diaspora Madrid

300.000 de euro despăgubiri familiei proxenetului român ucis în Spania

300.000, despagubiri, euro, inchisoare, proxenet, roman, Spania, ucis

300.000 de euro despăgubiri familiei proxenetului român, ucis într-o închisoare din Spania! Marin Aron Zargiu, în vârstă de 32 de ani, executa o pedeapsă de 15 ani în Spania, pentru proxenetism. Acesta a fost ucis în curtea închisorii Brians 2 din Barcelona, în anul 2020, cu 23 de lovituri de cuțit.

Românul împreună cu o altă femeie au fost arestați de Poliția Națională din Barcelona. Aceștia au adus o minoră din România și a obligat-o să practice prostituția într-un apartament din cartierul Raval, Barcelona. De asemenea, condamnații au forțat minora să practice prostituția la Roma și Zaragoza.

Din 2012, prin decizia Tribunalului din Barcelona, proxenetul român ispășea o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru obligarea la prostituție a unor tinere și a unor persoane cu handicap.

Oficialitățile din cadrul Guvernului Catalan (Generalitat) s-au declarat responsabile pentru că nu au împiedicat intrarea unui cuțit în închisoare și au plătit 300.000 de euro ca răspundere civilă rudelor victimei.

Și-a împușcat fosta iubită după care s-a sinucis cu aceeași armă în Spania

Parchetul le-a cerut juraților să nu se lase purtați de legea „ochi pentru ochi”

Bărbatul care l-a ucis pe român este condamnat la închisoare pentru diferite crime și jafuri. Fapta a avut loc în 2020, însă parchetul cere acum o pedeapsă de 28 de ani de închisoare. Apărarea cere achitarea, pentru că inculpatul suferă de o tulburare de personalitate și acumulează mai multe traume din cauza timpului îndelungat petrecut în închisoare.

În procesul care a început vineri, 19 mai, acuzatul a recunoscut faptele. În schimb, a spus că nu regretă nimic și că l-a ucis pe român deoarece a obligat copii să se prostitueze.

”Mi-au spus dacă pot să fac treaba, pentru că nu am nimic de pierdut. Nu am făcut rău nimănui care este nevinovat. Nu aveam nimic de pierdut. Sunt condamnat la moarte în închisoare. Sunt într-un modul de izolare de trei ani. Douăzeci și două de ore pe zi închis într-o celulă, fără a vorbi cu nimeni. Sunt un pericol pentru societate. Ce fac într-o carceră? Sunt izolat de 3 ani. Voi continua să ucid. Dacă nu mă transferă într-o închisoare de maximă securitate, asta va continua. Nu pot fi liber într-o curte”, a declarat ucigașul în fața procurorilor.

Sursa: lavanguardia.com

300.000 de euro despăgubiri familiei proxenetului român ucis în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.