Doi morți într-o explozie cu bombă în Orio, Gipuzkoa (Spania)

Diaspora Madrid

Și-a împușcat fosta iubită după care s-a sinucis cu aceeași armă în Spania

bomba, explozie, morti, pachet, Spania

Și-a împușcat fosta iubită după care s-a sinucis cu aceeași armă în Orio, Gipuzkoa (Spania). Bărbatul mort în Orio și-a ucis fosta parteneră cu o pușcă cu țeavă de vânătoare.

Actualizare 22:05

Evenimentele au avut loc miercuri, în jurul orei 17.20, când un bărbat și o femeie, care poartă numele de Lourdes și Alberto, s-au întâlnit pentru a încerca să se împace după ce, în urmă cu câteva zile, au rupt relația.

Ea s-a apropiat de el, care o aștepta pe o bancă în fața unui loc de joacă pentru copii, cu o cutie de pantofi. Când a ajuns lângă el, bărbatul a deschis cutia ca și cum ar fi vrut să îi arate ceva. Acesta a scos o pușcă cu care a împușcat-o în cap. Alberto ar fi întors apoi pușca spre el și s-ar fi sinucis.

Vecinii din zonă au auzit două detonări care, la început, au fost confundate cu o explozie.


Știrea inițială.

Doi morți într-o explozie cu bombă în Orio, Gipuzkoa (Spania)

Doi morți într-o explozie cu bombă în Spania. Un pachet care conținea un fel de explozibil a explodat în mâinile unui bărbat, care era însoțit de o femeie, în timp ce se aflau pe o bancă dintr-un parc public din oraș.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.20 pe strada Arrantzale din Orio, în fața unui loc de joacă pentru copii. Vecinii au auzit o explozie, după care au găsit corpurile celor două victime cu răni la cap lângă o bancă situată în afara parcului.

Deocamdată nu se cunosc motivele, în timp ce poliția bască se află la fața locului pentru a strânge probe, toate ipotezele sunt valabile.

Surse locale au vehiculat ipoteza unei posibile răzbunări pentru un proces de divorț.

Sursele EH Bildu neagă în fața presei că nu este implicat niciun membru ETA, nici măcar ca răzbunare pentru demisia criminalilor prezentați pe listele electorale.

Vezi și: Nesupunerea civilă în Spania: ce este și cum poate fi utilizată?

Accident provocat

Totul indică faptul că deflagrația a fost provocată. Potrivit primelor ipoteze, este posibil ca o persoană să fi detonat intenționat un dispozitiv artizanal. În afară de cei doi morți, este posibil ca o a treia persoană să fi fost rănită.

Echipajele de urgență lucrează la fața locului.

Și-a împușcat fosta iubită după care s-a sinucis cu aceeași armă în Orio, Gipuzkoa (Spania)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.