avion Tarom

Diaspora Madrid

2000 de angajaţi ai Tarom lucrează de acasă. Aeronave ţinute la sol.

2000, 2020, angajati, avioane, de acasa, la sol, lucreaza, Romania, Tarom

2000 de angajaţi ai Tarom lucrează de acasă. Aeronave ţinute la sol. Compania aeriană de stat, Tarom, analizează posibilitatea intrării în şomaj tehnic a angajaţilor. Conducerea nu a luat încă o decizie cu privire la acest lucru, potrivit surselor MEDIAFAX din cadrul companiei.

Tarom are aproximativ 2000 de angajaţi, iar la acest moment aceştia lucrează pentru companie de la distanţă, pe fondul crizei generate de coronavirus.

Activitatea Tarom s-a redus considerabil, cu aproximativ 95%.

Companiile aeriene au toate cursele regulate suspendate, iar în acest moment mai operează doar curse cargo sau speciale.

Tarom şi Blue Air au cerut din partea Guvernului un credit de salvare de 60 de milioane de euro fiecare, pentru a trece cu bine peste perioada crizei.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat anterior că a solicitat Comisiei Europene aprobarea pentru a acorda un credit de salvare celor două companii de 130 de milioane de euro.

Tarom a avut venituri de 1,51 de miliarde de lei în 2019 şi pierderi în valoare de 170 de milioane de lei.

2000 de angajaţi ai Tarom lucrează de acasă. Aeronave ţinute la sol.

Sursa: https://www.mediafax.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.