1 mai, Ziua Globală a Dragostei. Fundaţia Dragostea (The Love Foundation) este o organizaţie non-profit globală din Florida, S.U.A., fondată în anul 2000, cu scopul de a-i inspira pe oameni şi să le reamintească să iubească necondiţionat. Preşedintele şi fondatorul T.L.F. este domnul Harold W. Becker.

Viziunea Fundaţiei Dragostea este de a-i asista pe oameni prin construirea unei baze practice şi a înţelegerii dragostei necondiţionate în cadrul persoanelor şi societăţii în ansamblu.

Fundaţia Dragostea a iniţiat şi sponsorizează data de 1 mai ca ziua internaţională a dragostei care celebrează umanitatea noastră, Ziua Globală a Dragostei (Global Love Day).

Prima sărbătorire a Zilei Globale a Dragostei a avut loc pe data de 1 mai în anul 2004. În acel an s-au desfăşurat o serie de evenimente spre a celebra această dată, iar ziua de 1 mai a fost recunoscută de peste o duzină de proclamaţii date de guvernatori proeminenţi, primari şi consilii locale.

Vezi și:

Garanția în Spania se extinde de la 2 la 3 ani și la 10 ani pentru piesele de schimb

Numărul românilor din Spania a depășit oficial cifra de un milion. Cea mai mare diasporă din Spania!

De atunci în fiecare an numărul acestora a crescut, şi s-au implicat şi mai multe comunităţi şi naţiuni, iar în prezent există 755 de proclamaţii ale Zilei Globale a Dragostei cu mii de persoane care participă în celebrarea ei, individual şi în cadrul diferitelor evenimente organizate cu ocazia aceasta.

Puteţi vedea proclamaţiile aici: https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/, dar şi un şablon pentru proclamaţie, care poate fi folosit de către un primar sau o autoritate care doreşte să susţină acest proiect: https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/images/global-love-day-proclamation-sample.pdf.

Extras din Proclamaţia Zilei Globale a Dragostei:

”Toate formele de viaţă sunt interconectate şi interdependente. Totul participă în legătura Universală a dragostei. Dragostea începe cu acceptarea sinelui şi iertare.”

Programele Fundaţiei promovează conștientizarea și aplicarea iubirii necondiționate prin educație, cercetare și caritate. Intenția este de a explora o varietate de activități creative și prezentări care intensifică sentimentul unităţii și exprimarea conștientă de sine, promovând în același timp dragostea și respectul față de toate aspectele vieții.

Printre programele Fundaţiei:

  • Invitaţie anuală la creaţie de artă,
  • eseu şi poezie,
  • proiectul de film: Dragostea începe cu mine,
  • Toate naţiunile iubesc,
  • America iubeşte,
  • Ambasadorii Dragostei,
  • Inspirând dragoste necondiţionată şi altele.

corespondent: Ion-Marius Tatomir

1 mai, Ziua Globală a Dragostei(Global Love Day)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.