1 mai, Ziua Globală a Dragostei(Global Love Day)

1 mai, Ziua Globală a Dragostei. Fundaţia Dragostea (The Love Foundation) este o organizaţie non-profit globală din Florida, S.U.A., fondată în anul 2000, cu scopul de a-i inspira pe oameni şi să le reamintească să iubească necondiţionat. Preşedintele şi fondatorul T.L.F. este domnul Harold W. Becker.

Viziunea Fundaţiei Dragostea este de a-i asista pe oameni prin construirea unei baze practice şi a înţelegerii dragostei necondiţionate în cadrul persoanelor şi societăţii în ansamblu.

Fundaţia Dragostea a iniţiat şi sponsorizează data de 1 mai ca ziua internaţională a dragostei care celebrează umanitatea noastră, Ziua Globală a Dragostei (Global Love Day).

Prima sărbătorire a Zilei Globale a Dragostei a avut loc pe data de 1 mai în anul 2004. În acel an s-au desfăşurat o serie de evenimente spre a celebra această dată, iar ziua de 1 mai a fost recunoscută de peste o duzină de proclamaţii date de guvernatori proeminenţi, primari şi consilii locale.

Vezi și:

Garanția în Spania se extinde de la 2 la 3 ani și la 10 ani pentru piesele de schimb

Numărul românilor din Spania a depășit oficial cifra de un milion. Cea mai mare diasporă din Spania!

De atunci în fiecare an numărul acestora a crescut, şi s-au implicat şi mai multe comunităţi şi naţiuni, iar în prezent există 755 de proclamaţii ale Zilei Globale a Dragostei cu mii de persoane care participă în celebrarea ei, individual şi în cadrul diferitelor evenimente organizate cu ocazia aceasta.

Puteţi vedea proclamaţiile aici: https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/, dar şi un şablon pentru proclamaţie, care poate fi folosit de către un primar sau o autoritate care doreşte să susţină acest proiect: https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/images/global-love-day-proclamation-sample.pdf.

Extras din Proclamaţia Zilei Globale a Dragostei:

”Toate formele de viaţă sunt interconectate şi interdependente. Totul participă în legătura Universală a dragostei. Dragostea începe cu acceptarea sinelui şi iertare.”

Programele Fundaţiei promovează conștientizarea și aplicarea iubirii necondiționate prin educație, cercetare și caritate. Intenția este de a explora o varietate de activități creative și prezentări care intensifică sentimentul unităţii și exprimarea conștientă de sine, promovând în același timp dragostea și respectul față de toate aspectele vieții.

Printre programele Fundaţiei:

  • Invitaţie anuală la creaţie de artă,
  • eseu şi poezie,
  • proiectul de film: Dragostea începe cu mine,
  • Toate naţiunile iubesc,
  • America iubeşte,
  • Ambasadorii Dragostei,
  • Inspirând dragoste necondiţionată şi altele.

corespondent: Ion-Marius Tatomir

1 mai, Ziua Globală a Dragostei(Global Love Day)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.