Sorina

Diaspora Madrid

Unde lucraza taticul adoptiv din SUA

Baia de Arama, Craiova, DGASPC, Mehedinti, Sorina, SUA

Stiti unde lucraza taticul adoptiv din SUA care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea areactiv cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD?

La compania ROCHE.

Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele?

Cu transplanturi de organe.

Cum se zice la Romania?

In regie proprie???

P.S. Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii „parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos „parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???


De vazut:

– cum o loveste prim-procuroarea Piturca pe Sorina

– cat de pregatita psihologic e Sorina de transferul la „parintii” care o asteapta emotivi ca niste stanci, pitulati intr-o masina cu geamuri negre

– cate zeci de mascati sunt in curtea si la poarta Sorinei

– cum e transferat un copil la familia adoptiva, intr-o tara din Uniunea Europeana.

Odata cu acest caz, Romania s-a debarasat de ultimele aparente care induceau, pana ieri, iluzia unei spoieli de stat de drept.

Va rog sa revedeti declaratiile de presa ale prim-procuroarei, care spune ca n-a agresat copilul.

Sursa: Narcis Daju

Unde lucraza taticul adoptiv din SUA


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

7 comentarii la „Unde lucraza taticul adoptiv din SUA”

 1. Pai, nici basescu, acu’ cativa ani nu stia daca a lovit copilu’ cu dosu’, cu muchia; cum, nu stia nici daca acesta zisese ceva (?) .

  Răspunde
 2. Terminat cu prostiile,sunteti chiar redusi mintal.Compania Roche este o companie respectata la nivel mondial,nu se ocupa cu fapte ilegale marunte . Acum cativa ani mai circula prin mintea prostilor din Bucuresti o stire ca se rapeau copii de la joaca cu o ambulanta,si erau dusi sa li sepreleveze organe. N-a fost nimic real,dar in mintea celor cu IQ sub 100 astfel de stiri prind.

  Răspunde
  • Da, aveţi dreptate se exagerează…Totul porneşte de la prejudecata :de ce ţi-ai dori un pui de ţigan? Sincer nici eu nu pot trece peste ea. Am cunoscut o familie care avea 2 copii şi a mai înfiat doi din care unul era ţigan şi jur că nu l-a adoptat pt. organe. Omul era un catolic practicant( IT-ist de profesie).

   Răspunde
 3. Unde se afla copilul Sorina, acum in prezent..? Si ce masuri luati cu criminala de procuror Piturca…? Doresc sa fie destituita din functie, judecata si închisoare cu executare..pentru abuz in fuctie, maltratare fizica si psihica si privare de libertate a minorei Sorina …

  Răspunde
 4. Totul ce a facut doamna procuroare este infractional si a icalcat orice drept de protectia copilului ,este uluitor la cer actiunile prin forta si violenta din partea unui stat democratic de drept ,aceste actiuni face un popor sa se simnta insigur si fara justitie , instiga o populatia intreaga la rau instigare la deligventa si ura . Eu ami doresc sa. Se rezolve acest caz prin a alege sorina unde sa creasca si ami doresc ca cineva din guvern sa intervina ferm si rapid pentru tot deauna in a face dreptate si a proteja cetateni romani care vor o tara de drept si justitie .

  Răspunde

Lasă un comentariu