Stiti unde lucraza taticul adoptiv din SUA care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea areactiv cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD?

La compania ROCHE.

Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele?

Cu transplanturi de organe.

Cum se zice la Romania?

In regie proprie???

P.S. Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii “parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos “parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???


De vazut:

– cum o loveste prim-procuroarea Piturca pe Sorina

– cat de pregatita psihologic e Sorina de transferul la “parintii” care o asteapta emotivi ca niste stanci, pitulati intr-o masina cu geamuri negre

– cate zeci de mascati sunt in curtea si la poarta Sorinei

– cum e transferat un copil la familia adoptiva, intr-o tara din Uniunea Europeana.

Odata cu acest caz, Romania s-a debarasat de ultimele aparente care induceau, pana ieri, iluzia unei spoieli de stat de drept.

Va rog sa revedeti declaratiile de presa ale prim-procuroarei, care spune ca n-a agresat copilul.

Unde lucraza taticul adoptiv din SUA

Sursa: Narcis Daju


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.