Un român s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția în fața celor doi copii!

Diaspora Madrid

Un român s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția în fața celor doi copii!

barbat, Comunitatea Romaneasca, copii minori, injunghie, roman, sotia, Spania, Torrejon de Ardoz

Un român s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția în fața celor doi copii minori. Bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a sinucis joi după-amiază la Torrejón de Ardoz (Madrid) după ce și-a înjunghiat soția, în vârstă de 28 de ani. Infracțiunea a fost comisă în fața celor doi copii, de opt și de zece ani. Crima s-a petrecut în casa conjugală situată la numărul 5 al străzii Lisabona. Cuplul este de naționalitate română.

Nu se știe dacă au existat anterior plângeri de maltratare de către victimă. Cazul este cercetat de agenții grupului de Omucideri care au luat măsuri pentru a pune la dispoziția Serviciilor Sociale pe cei doi minori. Aceștia au primit ajutor psihologic de la o echipă SUMMA112.

Tragedia a avut loc în ajunul Anului Nou

Tragedia a avut loc în jurul orei 17:00 în ajunul Anului Nou. Vecinii au auzit zgomote și țipete din interiorul casei cuplului. Un vecin a bătut la ușă și unul dintre cei doi copii a deschis. În acel moment, vecinul, a văzut cum bărbatul o agresa pe soție. Presupusul criminal a reușit să iese și să inchidă ușa. Vecinul a sunat imediat la 091. Agenții de la secția de poliție din Torrejón au încercat fără succes să intre în casă. Aceștia au sesizat pompierii care au reușit să acceseze interiorul casei.

În interiorul domiciliului, poliția a găsit cadavrele neînsuflețite ale celor doi soți. O echipă al Serviciului de Urgență Medicală din Comunitatea Madrid (SUMMA112) ce s-au deplasat la fața locului doar au putut certifica decesul cuplului.

Un român s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția în fața celor doi copii!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.