Un român dispărut de 6 luni

Diaspora Madrid

Un român dispărut de 6 luni a fost găsit aproape mumificat într-un sistem de aerisire al unui spital

Comunitatea Romaneasca, Diaspora, disparut, Italia, mort, Roma, roman, spital

Un român dispărut de 6 luni și în vârstă de 45 de ani a fost găsit aproape mumificat într-un sistem de aerisire al unui spital din Roma, într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilație.

Este vorba despre unitatea medicală Gemelli, acolo unde bărbatul se dusese în urmă cu 6 luni pentru a se trata după ce fusese diagnosticat cu ciroză.

După trei zile, a cerut medicilor să-i oprească tratamentul. În jurul orei 2 noaptea, la data de 13 august, a dispărut.

Ulterior, nimeni in personalul medical nu l-a mai căutat și anchetatorii încearcă să stabilească dacă există o culpă în acest caz. Se ia în calcul o crimă sau un accident. Conform presei din Peninsulă, bărbatul nu avea adăpost.

Un român dispărut de 6 luni a fost găsit aproape mumificat într-un sistem de aerisire al unui spital

Sursa: https://evz.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.