Un român din Spania și-a sechestrat soția în propria casă din Utebo

Diaspora Madrid

Un român din Spania și-a sechestrat soția în propria casă din Utebo!

partenera, roman, sechestru, sotia, Spania, Utebo, Zaragoza

Un român din Spania și-a sechestrat soția în propria casă din Utebo (Zaragoza). Garda Civilă și poliția locală au salvat o femeie al cărei partener, o reținea împotriva voinței sale într-o casă. „Intrați și vă împușc, nenorociților, am un pistol„, a fost răspunsul sechestratorului. Bărbatul, care avea o armă, a atacat doi ofițeri și aproape i-a dezarmat.

Evenimentele au avut loc pe 8 august anul acesta, în jurul orei 18.00. Un apel al unui tânăr care a alertat despre presupusa sechestrare a mamei sale în Utebo a forțat Garda Civilă să intervină de urgență.

Când prima patrulă a mers la locuința persoanei cercetate, aceasta nici măcar nu a vrut să se legitimeze. Românul le-a spus că fără o hotărâre judecătorească nu intră nimeni, invitându-i să plece. Agenții i-au explicat că doreau doar să afle dacă partenera sa este cu el, la care el a răspuns că locuiește singur.

Fiul femeii sechestrate a sunat-o din nou pe mama sa, iar de această dată aceasta a răspuns la telefon. Femeia, într-o stare de mare neliniște, a reușit să ajungă la poarta casei. Cum casa are un gard de fier forjat la exterior, aceasta nu a putut ieși în stradă. Mai mult, când bărbatul a văzut-o, s-a năpustit asupra ei și i-a smuls cheile din mână.

Minorul, de origine română, salvat joi în stare critică pe o plajă din Salou a murit!

Salvați-mă, vă rog, nu mă lasă să ies din casă, nu mai suport și a zis că mă omoară„, a fost mesajul pe care victima a reușit să îl transmită atunci când, plângând și tremurând, a reușit să ajungă lângă poarta casei.

Bărbatul, care avea o armă, a atacat doi ofițeri și aproape i-a dezarmat

Ioan D. V., un român în vârstă de 50 de ani, nu numai că a refuzat să-și elibereze partenera și s-a confruntat cu polițiștii, dar a încercat chiar să le sustragă armele de foc. Cu pumnii și picioarele, a reușit să înlăture una dintre apărătorile extensibile ale ofițerilor și cătușele.

Intrați și vă împușc, nenorociților, am un pistol„, a fost răspunsul presupusului sechestrator.

A strigat la fiica sa de 9 ani să-i aducă arma pe care o ținea în dormitor. Nu era o glumă! Bărbatul chiar avea o armă de foc în comoda de lângă patul său și avea muniție de calibru 8 mm.

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Violența manifestată de acest individ i-a obligat pe polițiști să cheme întăriri de la poliția locală. Era atât de agresiv, încât a fost nevoie să se apeleze la centrul de sănătate pentru a i se administra un tranchilizant.

Nu este prima dată când Ioan D. V. este implicat într-o altercație cu Garda Civilă

Un român din Spania și-a sechestrat soția în propria casă din Utebo
Ioan D. V., în stânga, când s-a baricadat, în aprilie 2015, într-un depozit din Figueruelas.

În 2015, el s-a baricadat într-un depozit timp de 17 ore pentru a împiedica închiderea afacerii sale de fabricare a brânzeturilor. Acesta nu plătise chiria timp de 14 luni, iar proprietarul solicitase evacuarea.

Românul a amenințat că își va lua viața și a spus că are mai multe butelii de gaz.

Garda Civilă i-a acordat o oarecare credibilitate, deoarece bărbatul baricadat își făcuse o fotografie cu o frânghie în jurul gâtului și o trimisese unui prieten. De asemenea, în incinta depozitului exista gaz pentru a încălzi laptele.

Prin urmare, clădirea a fost înconjurată, pompierii au fost alertați și chiar a fost chemat un negociator pentru a-l convinge pe bărbat că este mai bine să se predea.

După mai multe apeluri telefonice și ore întregi nedormite, specialistul Gărzii Civile a reușit să-l determine pe Ioan D. V. să renunțe la atitudinea sa.

Un român din Spania și-a sechestrat soția în propria casă din Utebo!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.