Un patinoar din Madrid va fi transformat în morgă, Palacio de Hielo.

Diaspora Madrid

Un patinoar din Madrid va fi transformat în morgă, Palacio de Hielo

Coronavirus, covid-19, Madrid, morga, Palacio de Hielo, patinoar, Spania, transformat

Un patinoar din Madrid va fi amenajat pentru a aduce trupurile victimelor coronavirusului în capitala care numără deja mai mult de 1.200 de morți, au anunțat luni autoritățile municipale și regionale.

Pregătirile au început pentru a primi cadavrele în Palacio de Hielo și astfel să faciliteze munca serviciilor funerare în fața acestei situații excepționale. Această morgă improvizată ar trebui să înceapă să fie folosită în urmatoarele ore.

au anunțat autoritățile din regiunea Madrid.

Regiunea a evocat „o măsură excepțională”, vizând să „amelioreze durerea apropiaților victimelor și situația din spitalele madrilene”.

Primăria din Madrid a indicat luni că serviciul funerar municipal nu poate colecta trupurile din lipsă de echipamente de protecție pentru personalul său.

Acest patinoar se află în apropiere de târgul din Madrid (IFEMA) al cărui pavilion a fost transformat în spital de campanie de 1.500 de paturi și care ar putea primi până la 5.500.

https://www.diasporamadrid.com/ultima-ora-coronavirus-spania

Spania a înregistrat 462 de decese de duminică până luni din cauza pandemiei de coronavirus. Numărul total al deceselor a ajuns la 2.182, dintre care 1.263 doar în regiunea Madridului, potrivit unui nou bilanț comunicat luni de autorități.

Un patinoar din Madrid va fi transformat în morgă, Palacio de Hielo.

Sursa: https://www.abc.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.