Trei migranți au tâlhărit și au amenințat cu moartea călătorii și controlorii

Diaspora Madrid

Trei migranți au tâlhărit și au amenințat cu moartea călătorii și controlorii

incidente, libanezi, migranti, Romania, scandal, trei, tren

Incident halucinant în România! Trei migranți libieni au terorizat călătorii și controlorii din trenul care circula pe ruta Timișoara – Baia Mare. Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au furat, au amenințat cu moartea șeful de tren și au scăpat doar cu o amendă, după ce polițiștii i-au dat jos în Gara Carei.

Trei tineri libieni care se bucură de statutul de migrant în țara noastră, dar și de aceleași drepturi conferite de comunitatea internațională, și-au făcut de cap într-un tren de călători din România.

Fără menajamente, cei trei au încercat să fure de la călători și chiar de la controlul CFR. Aflați, cel mai probabil, sub influența alcoolului sau a drogurilor, așa cum i-au descris călătorii, tinerii nu s-au sfiit să tâlhărească o femeie și să îl amenințe cu moartea pe șeful de tren.

Norocul călătorilor a fost că personalul CFR a stat cu ochii pe ei

Pasagerii din trenul Timișoara – Baia Mare au fost terorizați la propriu de către grupul de trei migranți. Aceștia au fost urcați în tren de către Poliția de Frontieră în Valea lui Mihai, spre un centru de azil din județul Maramureș. Până în municipiul Carei, migranții au vrut să îl fure și să îl bată inclusiv pe șeful de tren.

Pasagerii au asistat îngroziți la toate aceste scene, mai ales că aceștia au fost urcați în tren fără escortă din partea Poliției de Frontieră sau a altor structuri din Poliția Română, fiind lăsați în grija șefului de tren. Care a fost total depășit de situație.

Se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket

Imigranții chiar au reușit să fure un portofel. Norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat bunul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă. Eram ca și o marfă pe raft pentru ei. Așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor.

a explicat un martor pentru obiectiv-sm.ro.

Văzând că nu îi vin de hac controlorului, prin limbajul semnelor, cei trei migranți chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul. Încolțit și amenințat, șeful de tren a sunat la 112. De abia în municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Sursa:  https://evz.ro

Trei migranți libieni au terorizat călătorii în trenul Timișoara – Baia Mare


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.