Diaspora Madrid

Studiu OCU: Nicio urmă de coronavirus pe ambalajele alimentare din supermarketuri

ambalaje, Coronavirus, OCU, Spania, studiu, supermarketuri

Nicio urmă de coronavirus pe ambalajele alimentare. Organizația Consumatorilor și Utilizatorilor (OCU) nu a detectat urme de coronavirus pe ambalajul alimentar din zece supermarketuri analizate. Deși, aceștia recomandă menținerea măsurilor de precauție la efectuarea achiziției.

Niciunul dintre cele 66 de produse alimentare și de igienă de mare consum achiziționate de organizație în ultima săptămână a lunii aprilie în supermarketurile a opt lanțuri din Madrid, Barcelona, ​​Vitoria și La Coruña nu conțineau coronavirus pe suprafața sa, potrivit unui comunicat publicat joi.

https://www.diasporamadrid.com/supermarketuri-de-unde-puteti-cumpara-online/

Mai exact, ei au analizat următoarele produse: făină, batoane de ciocolată, pungi de chipsuri, pâine, doze de bere, mere la vrac, hârtie igienică, iaurturi, salate ambalate, măncare gătită în prealabil, plăcinte cu carne și somon afumat.

Rezultatele au fost obținute prin teste genetice de PCR. Organizația recunoaște că măsurile de igienă promovate chiar de supermarketuri, cum ar fi curățarea regulată a suprafețelor și utilizarea mănușilor și măștilor, au putut contribui la reducerea riscului.

În ciuda faptului că nu s-a detectat urme de coronavirus, OCU recomandă menținerea măsurilor de precauție în supermarketuri. Printre acestea ar fi păstrarea distanței față de alți clienți, purtarea mănușilor, masca și evitarea atingerii feței.

De asemenea, sugerează să efectuați cumpărături doar atunci când este necesar. De preferință neînsoțit, să plătiți cu cardul și, la ieșirea din magazine să vă îndepărtați mănușile și să le lăsați în containerele care sunt în acest scop.

https://www.diasporamadrid.com/de-unde-putem-cumpara-produse-romanesti-online-in-spania/

Când vă întoarceți acasă, este recomandat să eliminați ambalajul exterior al produselor, să curățați containerele de sticlă, plastic sau cutii cu săpun și apă.

Nicio urmă de coronavirus pe ambalajele alimentare din supermarketuri

Sursa: https://www.ocu.org


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu