Spania intră pe lista verde conform Hotărârii nr.33 din 27.05.2021

Diaspora Madrid

Spania intră pe lista verde conform Hotărârii nr.33 din 27.05.2021

Actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic, Romania, Spania, test PCR, zona verde

Spania intră pe lista verde conform Hotărârii nr.33. CNSU a actualizat lista țărilor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19, în conformitate cu Hotărârea nr. 33 din 27 mai 2021.

Spania a fost trecută pe lista verde. Persoanele care ajung în România din Spania nu mai sunt obligate să prezinte proba unui test PCR negativ.

Lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-27.05.2021-

Vezi și:

Spania este țara cu cei mai mulți angajați temporari din UE în anul 2020

Interviu cu Vasile Lupașc. Întâlniri astrale ale istoriei românilor. Cadoul ideal pentru copii: Eroii Români

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

De cealaltă parte, autoritățile spaniole mențin condiția de intrare în Spania, pe cale aeriană sau maritimă, care presupune prezentarea unui test molecular (PCR sau TMA test de amplificare mediată) cu rezultat negativ Covid-19.

https://www.diasporamadrid.com/cinci-romani-arestati-in-spania-faceau-parte-dintr-o-retea-dedicata-falsificarii-testelor-pcr-pentru-calatori/

Testul trebuie să fie efectuat cu maximum 72 ore anterior intrării pe teritoriul spaniol și poate fi prezentat în limba spaniolă, engleză, franceză sau germană. Copiii cu vârste mai mici de 6 ani sunt exceptați de la măsura obligativității prezentării unui test negativ.

În zona roșie sunt următoarele state/zone:

Maldive, Seychelles, Bahrain, Uruguay, Argentina, Costa Rica, Capul Verde. Trinidad si Tobago, Lituania, Paraguay, Columbia, Chile, Suedia, Nepal, Georgia, Brazilia, Letonia, Olanda, Suriname, Franța, Kuweit, India, Africa de Sud.

Țările/statele din zona galbenă sunt:

Cipru, Belgia, Bolivia, Slovenia, Grecia, Estonia, Danemarca, Sint Maarten, Andorra, Botswana, Malaysia, Puerto Rico, Mongolia, Croația, Guyana, Peru, Iran, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Belarus, Elveția, Timorul de Est, Sri Lanka, Canada, Oman, Bahamas, Marea Britanie.

Spania intră pe lista verde conform Hotărârii nr.33 din 27.05.2021


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.