Sorina o fetiţă de 9 ani, despărțită de soră și de familia care a crescut-o

Diaspora Madrid

Sorina o fetiţă de 9 ani, despărțită de soră și de familia care a crescut-o

2019, Craiova, DGASPC, Familie, Mehedinti, minori, Sorina

Sorina o fetiţă de 9 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, ca să fie trimisă în America. Totul s-a întâmplat în orașul Baia de Aramă din județul Mehedinți.

Mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, împreună cu angajaţi ai asistenţei sociale, pentru a lua o fetiţă de 9 ani din casa în care a crescut. În cele 6 minute filmate şi postate pe Facebook se vede cum copila e luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaşte.

Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreună cu soţia lui şi a crescut-o aproape 10 ani plânge. Fetiţa ţipă disperată, iar mama ei adoptivă leşină. Poliţiştii au venit cu mandat de percheziţie, avocat şi nu au fost înduplecaţi de nimic.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi.

Vezi și: A murit sufocată în urma unei provocări de pe TikTok. Jocul cu eşarfa

Sorina o fetiţă de 9 ani, despărțită de soră și de familia care a crescut-o


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu