Secția Consulară Madrid își reia activitatea de lucru cu publicul la ghișeu, de o manieră progresivă și în concordanță cu măsurile impuse de autoritățile spaniole în perioada stării de urgență.

Reluarea progresivă a activității cu publicul la ghișeu la Secția Consulară Madrid

Activitatea cu publicul la ghișeu la Secția Consulară Madrid se va relua exclusiv pe bază de programare, începând cu 26 mai 2020.

Va fi acordată prioritate persoanelor ale căror programări au fost anulate ca urmare a decretării stării de urgență. Acestea vor fi contactate de Secția Consulară Madrid în vederea obținerii unei noi programări. Ulterior prelucrării cererilor menționate anterior, sistemul de programări http://www.econsulat.ro va fi disponibil pentru ceilalți solicitanți de servicii.

Pentru orice altă solicitare urgentă, care nu suportă amânare, vă rugăm să transmiteți un e-mail la [email protected], urmând să fiți contactați în vederea programării.

Activitatea cu publicul se va desfășura cu respectarea strictă a reglementărilor în vigoare și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor adoptate de autoritățile spaniole și române cu scopul combaterii Covid-19:

  • accesul în incinta secției consulare se va face doar pe bază de programare prealabilă
  • și în funcție de capacitatea maximă de procesare a cererilor, astfel încât să se evite aglomerația.
  • vă rugăm să respectați ora programării
  • să vă asigurați în prealabil că sunteți în posesia tuturor documentelor necesare, pentru a evita deplasările repetate
  • pe durata prezenței la sediul Secției consulare, se va respecta în permanență distanța de siguranță de cel puțin 2 metri între persoane
  • este obligatorie utilizarea măștilor și a mănușilor de protecție
  • vă rugăm să vă conformați indicațiilor personalului consular și ale angajaților însărcinați cu paza și menținerea ordinii, pentru respectarea condițiilor de siguranță.

Combaterea acestei pandemii depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că măsurile adoptate au ca prioritate protejarea dumneavoastră și a sănătății publice.

Secția Consulară Madrid își reia activitatea de lucru cu publicul la ghișeu

Sursa: https://madrid.mae.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.