Se suspendă reînceperea cursurilor școlare în Madrid și Castilla - La Mancha

Diaspora Madrid

Se suspendă reînceperea cursurilor școlare în Madrid și Castilla – La Mancha

Castilla La Mancha, Filomena, Madrid, Spania, suspendate cursurile scolare

Se suspendă reînceperea cursurilor școlare în Madrid și Castilla – La Mancha. Comunitatea Madrid și Castilla-La Mancha au suspendat deja cursurile în unitățile de învățământ și a universităților pentru luni și marți. Cauza fiind ninsorile abundente provocate de furtună și din cauza prognozei că termometrele vor continua la temperaturi foarte scăzute în următoarele câteva zile .

Situația drumurilor este extrem de complexă încă din această dimineață. Aproximativ o mie de vehicule au rămas blocate de furtună în Comunitatea Madrid. Conform Agenției de Securitate și Urgențe Madrid 112, mai sunt încă aproximativ 400 de mașini blocate pe drumuri.

Serviciile de urgență nu au încetat să funcționeze toată noaptea „și vor continua să lucreze până la asistarea tuturor persoanelor care sunt încă blocate”. „Din fericire, nu au existat accidente majore sau probleme grave de sănătate.”

Sărbători legale în 2021. Vezi calendarul cu zilele libere din România

Ninsorile istorice care au căzut în capitala Spaniei au forțat și suspendarea traficului feroviar care pleacă și sosește la Madrid. În plus, aeroportul Barajas va rămâne închis pe tot parcursul zilei de sâmbătă din cauza furtunii Filomena.

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

În capitala Madridului, serviciul de autobuz și tren au fost suspendate. Primarul acesteia, José Luis Martínez-Almeida, a cerut armatei întăriri și transmite constant un mesaj cetățenilor: „Suntem într-o situație de urgență și, prin urmare, cerem să rămână acasă”.

Se suspendă reînceperea cursurilor școlare în Madrid și Castilla – La Mancha


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu