Suspendate activitățiile cu publicul la consulate

Diaspora Madrid

Se suspendă activitățiile cu publicul la sediile oficiilor consulare

activitate, Consulate, Coronavirus, Madrid, romanesti, Spania, suspendata

Suspendate activitățiile cu publicul la consulate. Ca urmare a măsurilor adoptate de către autoritățile spaniole în contextul evoluției epidemiei Covid-19 (Coronavirus) și în scopul protejării cetățenilor români, vă informăm că, începând cu 16.03.2020, serviciile consulare care presupun prezența publicului în sediile oficiilor consulare românești de pe teritoriul Spaniei se suspendă pe o perioadă nedeterminată.

Programările obținute pentru perioada următoare vor fi anulate. Un mesaj în acest sens va fi transmis fiecărui utilizator în parte pe adresa de e-mail utilizată la crearea contului pe www.econsulat.ro.

Întreg personalul consular rămâne la dispoziția cetățenilor români pentru acordarea de asistență consulară în situații deosebite sau care prezintă un caracter urgent, temeinic justificate, determinate de necesități deosebite (ex.: decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul pandemiei etc.).

Imediat ce activitatea cu publicul va fi reluată, oficiile consulare vor proceda la reprogramarea tuturor solicitanților ale căror programări inițiale au fost anulate.

Depășirea cu succes a acestei situații extraordinare depinde și de buna cooperare dintre ambasadă, oficiile consulare și cetățeni.

Informații privind serviciile consulare, precum și numerele de telefon la care puteți primi asistență consulară pot fi găsite aici: http://madrid.mae.ro/node/756

Suspendate activitățiile cu publicul la consulate

Sursa: https://madrid.mae.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.