Mii de sclavi pe plantațile de portocale. Onda, provincia Castellón

Diaspora Madrid

Sclavi pe plantațile de portocale din Onda, provincia Castellon – Spania

Castellon, Diaspora, Madrid, Onda, plantatii de portocale, Romani in Spania, sclavi, sclavie

Sclavi pe plantațile de portocale. Un cuplu de români a capturat și exploatat 1.000 de oameni în patru ani pentru a colecta fructe. Duminică, 1 martie a.c., 25 de persoane au fost eliberate dintr-o casă din Onda, provincia Castellon, unde locuiau în condiții subumane.

Într-o parte a casei respective, cei 25 de români erau înghesuiți în condiții de neimaginat, astfel că și câte trei persoane împărțeau un singur pat și primeau o cantitate mică de mâncare. Aceștia erau luați dimineața cu o mașină și aduși înapoi noaptea târziu. Pe timpul zilei munceau în livezile cu portocali până seara, când erau duși, din nou, în locuință. Cei mai mulți dintre ei nu știau să scrie sau să citească și erau ținuți pentru a fi exploatați.

ÎN IMAGINE CASA ÎN CARE LOCUIAU VICTIMELE ȘI UNUL DIN VEHICULELE UTILIZATE

În cealaltă parte a casei, ar fi fost o cameră spațioasă, cu o baie care avea jacuzzi și mobilier modern.

Nimeni nu a îndrăznit să treacă linia imaginară care separa aceste două lumi de acolo, a celor care exploatează și a celor care erau exploatați. Ei erau aduși și scoși din casă printr-o ușă din spatele casei, nepermițându-le să traverseze casa.

au precizat autoritățile.

În urma mai multor investigații, un cuplu a fost arestat și acuzat pentru trafic de persoane, urmând să se stabilească ce sentință va primi fiecare dintre ei.

Sclavi pe plantațile de portocale din Onda, provincia Castellon – Spania

Sursa: https://elpais.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.