Sâmbătă la protestul împotriva vaccinării obligatorii câteva mii de oameni la Palatul Parlamentului și nici o reacție în „presă”; o mână de feministe extremiste în același loc, și toată „presa” dă live streaming.

Sâmbătă la protestul împotriva vaccinării obligatorii s-a făcut un lanț uman în jurul Casei Poporului. Asta înseamnă că la protest au participat câteva mii de oameni.
Nimeni din „presă” nu a suflat vreun cuvințel despre protest. Nu s-a prezentat la fața locului nici un jurnalist din așa-zisa „presă mainstream”. Deși inițiativa a fost susținută de câteva zeci de specialiști și de cadre medicale respectabile. Iar participanții au cerut lucruri absolut rezonabile: ca un act medical profilactic să fie administrat nu cu forța, ci cu consimțământul pacientului. Respectând Convenția de la Oviedo, Codul de deontologie medicală și legislația în vigoare.

Duminică o mână de feministe extremiste au făcut o „liturghie” blasfemiatoare la Catedrala mântuirii neamului. Zbierând niște aberații despre „dreptul la avort”, de parcă avortul ar fi unul din drepturile omului, recunoscut de tratatele internaționale. Nu este și nu are cum să fie, atât timp cât cel mai important drept este chiar dreptul la viață. Iar Europa Liberă a făcut chiar live streaming de la „prostestul” blasfemiator. Și au fost mai mulți jurnaliști în iarba de la Catedrală decât feministele radicale.

Gabriel Popa


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.