Diaspora Madrid

România: Guvernul a adoptat prelungirea şomajului tehnic și termenul pentru depunerea cererilor de amânare a ratelor

Guvernul Romaniei, prelungeste, rate banci, Romania, somaj tehnic

Guvernul a adoptat în ședința de joi o Ordonanță de Urgență care cuprinde mai multe prevederi. Printre acestea ar fi prelungirea termenului până la care românii pot solicita amânarea ratelor la bănci, dar și a interdicției deconectării de la utilități a consumatorilor.

Termenul până la care clienții pot cere amânarea ratelor bancare a fost prelungit până la 15 iunie.

Va fi prelungită până la 15 iunie 2020 posibilitatea de eliberare a solicitărilor pentru amânarea ratelor celor care nu pot să le plătească. Până la data de 15 iunie 2020, instituțiile de credit vor evalua aceste cereri de suspendare a ratelor.

Pe perioada stării de alertă se interzic deconectările consumatorilor de la reteaua de gaz, electricitate, apă, canal si salubritate”, a mai anunțat vicepremierul Raluca Turcan, la finalul ședinței de guvern.

Guvernul a decis prelungirea şomajului tehnic până la data de 1 iunie.

Guvernul a decis joi prelungirea şomajului tehnic până la data de 1 iunie. Dar cu posibilitatea menţinerii acestei forme de sprijin în domeniile care vor fi în continuare restricţionate, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, a anunţat viceprim-ministrul Raluca Turcan.

De asemenea, Turcan a mai spus că se prelungește și termenul de eliberare a certificatelor de situații de urgență, până la data de 31 mai 2020.

CNSSU va decide, în ședința de la ora 20.00, instituirea stării de alertă.

Guvernul a adoptat prelungirea şomajului tehnic și termenul pentru depunerea cererilor de amânare a ratelor

Sursa: https://www.bankingnews.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.