România a dat 12 puncte Moldovei, dar votul a fost anulat şi dat Ucrainei!

Diaspora Madrid

România a dat 12 puncte Moldovei, dar votul a fost anulat şi dat Ucrainei!

Eurovision Song Contest, Moldova, Romania, vot anulat, Zdob si Zdub

România a dat 12 puncte Moldovei, dar votul a fost anulat şi dat Ucrainei! Situaţie fără precedent la Eurovision! De ce a apărut la final că România a dat zero puncte Moldovei şi invers? Votul juriului din România a fost anulat în ultimul moment. România nu a mai intrat în direct să anunţe rezultatul, iar punctajul maxim s-a dus către Ucraina.

Potrivit Paginademedia.ro, Televiziunea Română a fost anunţată în miez de noapte, la ora 1.10, că votul juriului din România a fost anulat. Alte şase ţări erau în aceeaşi situaţie. Eurovision menţiona în mesaj, fără detalii, că „au fost identificate anumite neregularităţi în procesul de vot” şi vorbea despre „manipularea procesului de vot”.

România nu a mai intrat în direct să anunţe punctajul dat de juriul din România (Eda Marcus era pregătită să intre în direct). Pe final, atât România, cât şi Moldova, au apărut că au dat 12 puncte (maximum), către Ucraina.

SURSE: Juriul din România, punctaj maxim pentru Moldova

Potrivit informaţiilor din interiorul TVR, juriul din România acordase cele mai multe puncte – 12 adică, piesei Zdob şi Zdub, care a reprezentat Moldova. Conform aceloraşi surse, şi Moldova acordase tot 12 puncte piesei din România.

Spania revine la “normalitate”! Primul deces prin “balconing” în 2022(video)!

Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur (compoziţie muzicală şi sound-design) şi Adrian Romcescu (compozitor) au fost membrii juriului Eurovision din România.

Surse din TVR au precizat că, aseară „au existat presiuni pentru ca România să îşi schimbe votul şi să dea 12 puncte Ucrainei şi 0 puncte Moldovei”.

Voturi anulate în şase ţări

Care sunt cele şase ţări pentru care voturile au fost anulate? 

Pe lângă România, au fost anulate voturile din Moldova, Azerbaidjan, Polonia, San Marino şi Muntenegru.

SCANDAL la finala Eurovision 2022

Reprezentanții Ucrainei au fost pe locul patru în clasament după votul țărilor, dar publicul a ținut cu ei, iar voturile lor i-au propulsat pe prima poziție. La final, ucrainenii au obținut 631 de voturi, cu aproape 200 mai mult decât locul al doilea.

La concursul Eurovision din acest an, reprezentantul României, WRS, s-a clasat pe locul 18 din 25, cu 64 de puncte.

Formația Zdob și Zdub a reprezentat Republica Moldova și a obținut poziția șapte în clasamentul țărilor. Ei au cântat o piesă în care se vorbește despre unirea Moldovei cu România.

Spania, reprezentată de cântăreața Chanel, a reușit să se claseze pe poziția a treia în clasament.

Reacția prezentatoarei Eda Marcus după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision!

Sursa: paginademedia.ro

România a dat 12 puncte Moldovei, dar votul a fost anulat şi dat Ucrainei!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.