Român arestat după ce a ridicat un pachet cu droguri de la o firmă de curierat!

Diaspora Madrid

Român arestat după ce a ridicat un pachet cu droguri de la o firmă de curierat!

Român arestat după ce a ridicat un pachet de la o firmă de curierat! Un fugar român a fost arestat în Palma (Insulele Baleare) când transporta peste două kilograme de marijuana camuflată în cutii de cereale. Operațiunea a avut loc la data de 13 octombrie și a fost efectuată în comun de Poliția Națională și de Poliția Locală din Palma.

Controalele de securitate instituite în jurul coletelor de pe insulă au alertat poliția națională cu privire la existența unui colet de mari dimensiuni care ar putea conține substanțe stupefiante. A fost activat protocolul de răspuns stabilit și mai multe unități de poliție au fost trimise la fața locului pentru a clarifica faptele.

Agenții care s-au deplasat la fața locului au stabilit o desfășurare discretă pentru a permite identificarea completă a proprietarului pachetului. După câteva ore de așteptare, polițiștii au observat un bărbat care a coborât dintr-un autobuz. Prudent și nervos, suspectul a intrat în incinta firmei de curierat pentru a ridica pachetul.

Vezi și: Zboruri Malaga – București și retur pe noua rută a companiei HiSky din decembrie 2022

Bărbatul de origine română, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a luat pachetul și a plecat grăbit. În acel moment agenții au procedat la interceptarea acestuia.

După mai multe răspunsuri neconcordante cu privire la destinația pachetului și după ce a recunoscut că era al lui, au trecut la verificarea conținutului. Înăuntru, alături de diverse articole de îmbrăcăminte și diverse produse alimentare, au fost găsite mai multe cutii de cereale perfect sigilate.

Mai mult de două kilograme de marijuana!

În interiorul cutiilor de cereale au fost găsite șase pungi de marijuana de aproximativ 2,2 kilograme, gata de vânzare. În acel moment, a fost arestat presupusul făptaș, care, departe de a părea consternat, discuta în permanență cu polițiștii.

șase pungi de marijuana de aproximativ 2,2 kilograme

Această atitudine dezinvoltă le-a atras atenția ofițerilor! Agenții au observat cum bărbatul nu numai că a recunoscut faptele, dar a și cerut să fie dus imediat în fața instanțelor de judecată, fără alte formalități.

Cauți Avocat român în Spania? Vezi: Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Motivul acestui comportament a fost rezolvat ulterior. Polițiștii au descoperit că individul făcea obiectul unui mandat de arestare internațional pentru presupuse agresiuni în România.

Presupusul făptuitor a fost pus la dispoziția autorității judiciare până la o eventuală predare a acestuia autorităților competente.

Surse: mallorcadiario.com / cronicabalear.es

Român arestat după ce a ridicat un pachet cu droguri de la o firmă de curierat!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu