Real Madrid Santiago Bernabeu

Diaspora Madrid

Real Madrid transformă Santiago Bernabeu într-un mare centru logistic pentru echipamente medicale

centru logistic, Coronavirus, covid-19, Madrid, pandemie, Real Madrid, Santiago Bernabeu, Spania, stadion, transformat

Real Madrid transformă Santiago Bernabeu într-un mare centru logistic. Stadionul devine ‘bază de război’ pe timp de pandemie. Spania a ajuns la 4.145 de decese provocate de coronavirus. În total, peste 55.000 de oameni au fost infectați.

Real Madrid se implică în eforturile autorităților de stopare a virusului. Stadionul va fi folosit ca centru de depozitare pentru materialele donate în diverse campanii. Clubul s-a implicat și în distribuția acestora către personalul medical.

În plus, clubul pune la dispoziție un cont bancar pentru canalizarea donațiilor primite pentru combaterea pandemiei și care va fi gestionat de Fundația Real Madrid.

Doar Italia are mai multe decese înregistrate la nivel mondial decât Spania. Italienii au ajuns la 8.215 pierderi de vieți după o nouă zi neagră, cu 712 decese.

Televiziune prin internet – Best IpTv România

Santiago Bernabeu va oferi spațiu pentru stocarea donațiilor de echipamente medicale necesare în lupta contra pandemiei. Acestea vor ajunge la autoritățile sanitare conduse de guvernul spaniol, astfel încât ele să fie distribuite în cel mai eficient mod posibil. Real Madrid va permite organizațiilor sau companiilor, în special celor din domeniul sportiv, să doneze prin intermediul clubului bani sau materiale sanitare, care vor ajunge la Ministerul Sănătății.

anunță Real Madrid într-un comunicat.

Real Madrid transformă Santiago Bernabeu într-un mare centru logistic

Sursa: https://www.elindependiente.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.