Proteste masive în Rusia. Peste 1.500 de susținători ai opozantului Navalnîi au fost arestați.

Diaspora Madrid

Proteste masive în Rusia. Peste 1.500 de susținători ai opozantului Navalnîi au fost arestați

Moscova, Navalnîi, proteste Rusia, Putin

Proteste masive în Rusia. Rusia a fost astăzi scena unor proteste masive ale susținătorilor lui Alexei Navalnîi. Demonstrațiile, considerate ilegale de autorități, au fost dispersate în forţă și peste 1.500 de oameni au fost arestați în toată Federația, inclusiv soția opozantului rus, trasmite stiri.tvr.ro, preluat de DiasporaMadrid.com.

Cea mai mare adunare a fost la Moscova unde potrivit jurnaliștilor s-ar fi adunat peste 40 de mii de oameni. Au fost câteva momente când poliția a operat arestări chiar lângă noi. In îngesuiala și învălmășeala de acolo cu greu puteai să scapi necălcat în picioare sau reținut.

Mii de oameni au ieșit în stradă să ceară eliberarea lui Alexei Navalnîi

„Sunt împotriva fărădelegilor”, „Eu nu mă tem..nici voi să nu vă temeți”, „Libertate pentru Navalnîi” sunt doar câteva dintre pancartele pe care protestatarii le-au adus aici în Piața Puskinskaya. Manifestele se împărțeau ca pâine caldă, iar aplauzele mulțimii nu încetau.

În zonă au fost desfășurate impresionante forțe de poliție care așteptau doar un ordin să treacă la împrăștierea mulțimii. Alți participanți la protest au venit cu obiecte inedite, semn că au vizionat ancheta lui Navalnîi despre averea președintelui Putin.

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Spre seară, poliția a început să elibereze Piața Puskinskaya. Piața Roșie a fost închisă toată ziua, iar grupurile de protestatari au fost împiedicate să ajungă la Kremlin.

Sursa: stiri.tvr.ro

Proteste masive în Rusia. Peste 1.500 de susținători ai opozantului Navalnîi au fost arestați.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.