Programul și televizările meciurilor României în Liga Națiunilor 2022-2023

Diaspora Madrid

Programul și televizările meciurilor României în Liga Națiunilor 2022-2023

echipa nationala, fotbal, Liga Natiunilor, live, meciuri, Nations League, program, Romania, tv

Programul și televizările meciurilor României în Liga Națiunilor 2022-2023. UEFA a stabilit programul meciurilor din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care face parte şi România, informează frf.ro. Conform programului, România va începe UEFA Nations League în deplasare, cu Muntenegru, şi va încheia faza grupelor pe teren propriu, în compania Bosniei.

Trei dintre echipele care vor participa la această competiție se vor califica la Euro 2024. Criteriile urmând a fi stabilite în luna iunie, când vor avea loc primele meciuri.

Din Liga Națiunilor se poate ajunge la Euro 2024!

La competiţie participă 55 de selecţionate repartizate în patru Divizii valorice, pe baza rezultatelor din ediţia anterioară. În diviziile A, B şi C sunt câte 16 echipe, iar Divizia D are numai şapte echipe, împărţite într-o grupă de patru şi una de trei reprezentative.

Câştigătoarele grupelor Diviziilor B-D vor promova în eşalonul superior, iar formaţiile de pe locurile 4 în A-B vor retrograda. Echipele de locurile 4 din Divizia C vor juca un play-off, în martie 2024, la finalul căruia vor fi stabilite cele două echipe care vor retrograda în Divizia D.

Echipele de pe primul loc în grupele Diviziei A se vor califica în semifinalele Ligii Naţiunilor. Semifinalele și finalele vor avea loc la 14, 15 şi 18 iunie 2023.

Unde poți vedea meciurile Naționalei României la Nations League

Meciurile Naţionalei de fotbal a României se vor putea vedea din luna iunie pe Prima TV şi Antena 1. Acestea sunt posturile de televiziune care vor transmite, alternativ, partidele tricolorilor din Liga Naţiunilor. Meciurile Naţionalei României se mută de pe PRO TV/PRO X. Vezi mai jos programul și televizările meciurilor României în Liga Națiunilor:

  •  4 iunie 2022 – Muntenegru – ROMÂNIA (21:45 – Prima TV)
  •  7 iunie 2022 – Bosnia-Herţegovina – ROMÂNIA (21:45 – Antena 1)
  • 11 iunie 2022 ROMÂNIA – Finlanda (21:45 – Antena 1)
  • 14 iunie 2022ROMÂNIA – Muntenegru (21:45 – Prima TV)
  • 23 septembrie 2022 – Finlanda – ROMÂNIA (21:45 – Antena 1)
  • 26 septembrie 2022ROMÂNIA – Bosnia-Herţegovina (21:45 – Prima TV)

100 de ani de la primul meci din istoria tricolorilor

Primul meci din istoria echipei Naționale a României s-a jucat la Belgrad pe 8 iunie 1922 pe Stadionul SK Jugoslavija.

Iugoslavia 1-2 România, s-a jucat pe stadionul SK Jugoslavija, la Belgrad, în fața a 5000 de oameni. România a fost condusă cu golul lui Jaroslav Sifer, din penalty, în minutul 35. Selecționata țării noastre a egalat până la pauză, tot din penalty prin Francisc Ronay. Golul victoriei a venit în minutul 61 de la căpitanul Aurel Guga.

Lotul României:

Adalbert Ritter (Chinezul Timișoara) – Alois Szilagy (MTK Târgu Mureș), Elemer Hirsch (CA Cluj), Dezso Jakobi (Asociația Sportivă Haggibor Cluj), Nicolae Honigsberg (CA Oradea), Francisc ZImmerman (CA Timișoara), Aurel Guga (Universitatea Cluj), Carol Frech (Chinezul Timițoara), Paul Schiller (Chinezul Timișoara), Francisc Ronay (CA Oradea). Antrenor Teofil Moraru.

Un secol de echipă națională. În iunie, se împlinesc 100 de ani de la primul meci din istoria tricolorilor!

Cumpără bilete la meciurile României din Liga Națiunilor!

În iunie, naționala României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. După două jocuri în deplasare, tricolorii pregătiți de Edward Iordănescu revin în țară pentru două jocuri, la București.

Prețul biletelor variază între 45 RON (peluze) și 80 RON (tribună).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Intră pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și achiziționează-ți bilet la unul sau la ambele meciuri.

Sursa: frf.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.