O româncă în vârstă de 54 de ani, prima victimă mortală a furtunii Gloria

Diaspora Madrid

O româncă în vârstă de 54 de ani, prima victimă mortală a furtunii Gloria

furtuna, Gandia, Gloria, Iuliana, Levante, moarta, romanca, Spania, Valencia

O româncă în vârstă de 54 de ani, prima victimă a furtunii Gloria. Iuliana, care locuia pe stradă, a murit în această dimineață de hipotermie în parcul l’Estació din Gandia.

Iuliana Maulea, sau Juliana cum îi spuneau cei care o vedeau adesea în parcul de l’Estació de lângă stația Renfe din Gandia, avea 54 de ani când a murit după ce toată Spania a fost lovită de furtuni puternice. Ea a murit din cauza hipotermiei, au explicat medicii legiști.

Iuliana și soțul ei își făcuseră un adăpost în parcul din Gandia. Femeia suferea de probleme psihice și nu mai voia să se întoarcă în casă. De aceea soțul ei o însoțea în adăpostul pe care și-l improvizase în parc. Pe lângă asta, românca se confrunta și cu alte probleme de sănătate la sistemul circulator. În plus, ea era dependentă de alcool și de alte medicamente.

Atât Iuliana cât și soțul, erau cunoscuți în zonă și primeau ajutor din partea oamenilor. Primeau de mâncare de la un supermarket din apropiere și chiar, periodic, voluntarii sanitari veneau pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Mai mult, aceștia au dus-o de multe ori în spitalul Francesc de Borja de Gandia, dar întotdeauna fugea din spital și revenea la banca din parc unde stătea zi și noapte.

Chiar duminică, atunci când s-a petrecut tragedia, polițiștii i-au luat de acolo și i-au dus la un adăpost. Numai că după câteva ore, cei doi se întorceau pe banca, unde câteva ore mai târziu avea să își piardă viața. Consiliul Local din Gandia a încercat să remedieze această situație și a solicitat, prin mijloace judiciare, internarea Iulianei într-un centru specializat, însă femeia evada de fiecare dată și ajungea înapoi pe banca din parc.

Vezi și:

Un român și-a ucis soția cu un cuțit, în fața celor doi copii mici

Sursa: https://www.levante-emv.com

O româncă în vârstă de 54 de ani, prima victimă mortală a furtunii Gloria


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.