Diaspora Madrid

O minoră, de origine română, agresată brutal de alți minori din localitatea Meco, Madrid

16 ani, agresata brutal, Comunitatea Romaneasca, Madrid, Meco, minora romanca, Spania

Minoră româncă de 16 ani agresată brutal de alți minori în Spania. Atacul asupra Mariei Cristina a avut loc pe 5 iulie 2020 în jurul orei 20:00. Garda Civilă investighează ce s-a întâmplat, deși momentan nu există deținuți.

Maria Cristina a fost bătută de un grup de 15 sau 20 de copii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani în Meco. Grupul este cunoscut pe plan local pentru agresivitatea lor și pentru amenințările continue împotriva altor minori.

La început, minora, nu părea foarte grav, dar starea ei s-a agravat și a trebuit să fie internată de urgență la spitalul „La Princesa” și, după patru zile în terapie intensivă, cu o leziune cerebrală traumatică, a trebuit să fie operată luni, 13 iulie.

Mama minorei a cerut justiție într-un interviu acordat televiziunii Telemadrid: „Aceasta nu a fost o agresiune, ci o tentativă de omor”, spune ea pe canalul public. „Nu doar au dat cu ea de pământ și au lovit-o. Unele urme pe care le prezintă pe corp ar putea fi de la o bicicletă cu care ar fi trecut peste ea”, explică Daniela Sabina Radu.

Daniela Sabina Radu a mai spus că grupul de atacatori o urmăreau, de fapt, pe cealaltă fiică a ei, în vârstă de 15 ani, care este „faimoasă” pe Instagram. Maria Cristina nu a vrut să spună unde se află sora ei și așa au început să o bată.

Garda Civilă investighează evenimentele după plângerea mamei, deși momentan nu au fost arestări. Poliția Locală le-a cerut vecinilor să se calmeze prin rețelele de socializare, unde unii și-au exprimat dorința de răzbunare.

Minoră româncă de 16 ani agresată brutal de alți minori în Spania.

Surse: https://aqui.madrid / https://www.miracorredor.tv


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu