Novak Djokovic

Diaspora Madrid

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirusului: „Nu vreau să fiu obligat să-mi fac unul”

2020, Andy Roddick, ATP, Coronavirus, Legea Vaccinarii Obligatorii, Novak Djokovic, obligatoriu, Roland Garros, Stiri, tenis, vaccin, Wimbledon

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirusului. Tenisul e blocat de coronavirus şi ar putea fi afectat pentru mult timp de acum încolo. Jucătorii ar putea fi obligaţi să se vaccineze ca să mai poată călătorii la turnee, însă pentru moment nu există un vaccin.

Djokovic, liderul mondial din ATP, are altă problemă. E împotriva vaccinurilor de orice fel şi crede că va fi pus în faţa unei alegeri dificile.

Personal, sunt împotriva vaccinării şi nu aş vrea să fiu forţat de cineva să fac un vaccin ca să pot să călătoresc. Dar daca devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Voi fi nevoit să iau o decizie. Am propriile gânduri despre această problemă şi dacă aceste gânduri se vor schimba cândva, nu ştiu. Ipotetic, sezonul trebuia să se reia în iulie, august sau septembrie, deşi puţin probabil, înţeleg că vaccinul va deveni obligatoriu va deveni o cerinţă imediat ce vom ieşi din carantina strictă, dar nu există un vaccin încă.

a spus Djokovic într-un chat live cu alţi sportivi din Serbia.

Toate turneele de tenis au fost anulate până la jumătatea lunii iulie. Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon a fost anulat pentru prima dată de la Al Doilea Război Mondial. Roland Garros a fost reprogramat până în septembrie.

Fostul jucător american de tenis Andy Roddick, l-a acuzat pe Djokovic pentru cuvintele sale împotriva utilizării unui vaccin.

Roddick îi lansează și o provocare: „Vreau să văd cât de profundă este convingerea lui și dacă pierde turneele de„ Grand Slam ”pentru că nu a fost vaccinat “.

Americanul consideră că singura cale pentru ca circuitul profesional să depășească pandemia coronavirusului și să revină este „cu un vaccin pentru toată lumea”.

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva coronavirusului.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.