Lista proiectelor finanțate și aprobate din Spania pentru domeniul Educație 2020

Mesaj al domnului Ovidiu Burduşa, secretar de stat al DRP. Într-o postare de pe Facebook din 5 februarie, domnul Ovidiu Burduşa, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a declarat:

 Dragi români care trăiți și munciți în afara granițelor și care sunteți organizați în ONG-uri sau asociații, vă îndemn să vă faceți cunoscută activitatea în comunitățile voastre.

 Vocea voastră trebuie să fie auzită!

 La fel ca și astăzi, în ultima perioadă am avut bucuria de a primi scrisori de la asociații românești de peste hotare în care îmi vorbesc despre acțiunile întreprinse în vederea promovării imaginii României în afara granițelor. Am fost plăcut surprins să aflu despre evenimente cu un real impact în comunitățile de acolo.

Citește și:

SĂRBĂTORIREA A 145 DE ANI DE LA NAȘTEREA SCULPTORULUI CONSTANTIN BRÂNCUȘI – PROIECȚIE FILM DOCUMENTAR ICR MADRID

Ghid de Reîntoarcere pentru Diaspora 2021 – Reînnoire Acte, Repatriere Bunuri, Echivalare Studii și alte informații

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

✅ Cu toate acestea, am sesizat că sunt anumite asociații înființate care nu sunt înregistrate. Și astfel nu se cunosc informații despre activitatea lor. Pentru o mai bună informare privind societatea românească, evoluția situației interne și regionale, precum și pentru a participa la acțiunile în vederea păstrării identităţii etnice, culturale, lingvistice şi religioase a românilor de pretutindeni, vă reamintim că este util să vă faceți cunoscută existența asociației la cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular al României în statul de reședință.

ℹ Informații utile puteți regăsi pe site-urile/rețelele de socializare ale ambasadei sau oficiului consular din zona în care vă aflați.

Web-site: Ambasada României în Regatul Spaniei

Facebook: Ambasada României în Regatul Spaniei

Sursa: asiiromani.com

Mesaj al domnului Ovidiu Burduşa, secretar de stat al DRP


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.