Mamă și fiu români uciși de partenerul femeii în regiunea Valencia!

Diaspora Madrid

Mamă și fiu români uciși de partenerul femeii în regiunea Valencia

crima, fiu, mama, Romani in Spania, romani ucisi, teribila

Mamă și fiu români uciși de partenerul femeii în Spania. Într-un nou act de violență domestică, o femeie și fiul ei au fost împușcați mortal de partenerul acesteia, într-o casă din Benaguasil (Valencia). Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 7 iunie 2024 și a zguduit întreaga comunitate locală.

„Am de gând să-i omor pe mama și pe fratele tău”. Apelul lui Vicente îi îngheață sângele fiicei lui Florica. Era cu puțin înainte de ora 15.00. Ea, care locuiește în Caudete, își avertizează mătușile, care locuiesc aproape de căsuța din Benaguasil, unde știe că mama și fratele ei se află în acel moment cu Vicente, care este înarmat.

Dar ele nu pot face nimic. Din păcate, sunt departe. Două împușcături pecetluiesc viitorul Floricăi și al fiului ei. Un al treilea, cel al călăului lor.

Secții de votare în Spania și diaspora pentru alegerile Europarlamentare 2024

Detalii despre crimă

Florica și fiul ei se aflau într-o casă situată la 3 kilometri de Benaguasil, împreună cu Vicente, partenerul Floricăi. Vicente, înarmat cu o pușcă de vânătoare, a lansat un avertisment terifiant printr-un apel telefonic către fiica Floricăi, declarându-i intențiile sale violente. Deși fiica a alertat imediat rudele, acestea nu au putut interveni, fiind prea departe.

La ora 15:30, două focuri de armă au spart liniștea din apropierea șoselei CV-50. Vicente, în vârstă de 64 de ani, a tras mortal asupra Floricăi și a fiului ei, în vârstă de 26 de ani, înainte de a-și lua propria viață. Conform autorităților, nu au existat semne de luptă, sugerând că victimele nu au avut timp să se apere.

Tragedia ar fi putut fi și mai gravă, cel puțin la nivel pur cantitativ.

În momentul uciderii a mamei și a fiului, în casă se mai aflau iubita fiului și un muncitor. Aceștia au reușit să scape nevătămați. „Le-a dat drumul, le-a spus că nu are nimic împotriva lor”, au explicat surse din cadrul anchetei.

Reacția autorităților

După primirea apelului la 112, mai multe patrule ale Gărzii Civile și Poliției Locale Benaguasil s-au deplasat la fața locului.

Primii ofițeri care au sosit aproape în același timp, au găsit cadavrele care prezentau urme de împușcături și arma de foc, o pușcă de vânătoare, care se afla lângă corpul bărbatului. Cei trei se aflau, conform primelor cercetări, în afara casei și nu existau semne de luptă, astfel încât se pare că femeia și fiul ei nu s-au putut apăra.

Ancheta preliminară a relevat că Vicente, de naționalitate spaniolă, avea permis de port-armă și locuia împreună cu Florica și fiul ei în Llíria. Familia victimei a fost șocată de evenimentele tragice, neexistând semnale anterioare de violență.

Declarațiile oficialilor

Delegata guvernului în Comunitatea Valenciană, Pilar Bernabé, a confirmat că nu existau plângeri anterioare sau înregistrări în sistemul Viogen pentru Vicente sau victimele sale. De asemenea, primarul Benaguasil, Joaquín Segarra, a subliniat că serviciile psihologice au fost oferite membrilor familiei afectați.

Deși locuiau în Lliria, aceștia efectuau lucrări la casa de lângă sat cu intenția de a o transforma într-o a doua locuință, motiv pentru care vecinii au văzut muncitori în zonă în ultimele zile. Cele trei persoane găsite moarte nu dormeau în casă. „Veneau în unele zile, dar plecau înainte de lăsarea serii”, a declarat un vecin din apropiere.

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

Mamă și fiu români uciși de partenerul femeii în regiunea Valencia!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.