Mai mulţi rugbişti români şi spanioli

Diaspora Madrid

Mai mulţi rugbişti români şi spanioli s-ar fi bătut într-un club din Botoşani

bataie, Botosani, club, Federatia Romana de Rugby, romani, rugbisti, spanioli

Mai mulţi rugbişti români şi spanioli ar fi fost implicaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un conflict produs într-un club de noapte din Botoşani, iar acum Federaţia Română de Rugby a oferit o reacţie în legătură cu incidentul respectiv.

Aproximativ 30 de jucători din cele două formaţii s-ar fi aflat în club, la momentul respectiv. Șapte dintre aceştia ar fi fost implicaţi într-un conflict violent.

Există informaţii conform cărora patru rugbişti români s-ar fi luat la bătaie cu trei jucători spanioli. Conflictul ar fi fost înăbuşit de bodyguarzi care au folosit spray-uri lacrimogene, dar şi de intervenţia promptă a poliţiei.

Nu au fost depuse plângeri la poliţie! De asemenea, niciunul dintre jucătorii aflaţi în club la momentul respectiv nu a solicitat intervenţia medicilor.

Duminică la prânz, reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby au oferit o reacţie în legătură cu incidentul care s-ar fi produs în clubul de noapte din Botoşani.

Regretăm evenimentul de la Botoşani, dintre jucătorii echipei noastre şi cei spanioli. Federaţia Română de Rugby va analiza în detaliu această situaţie şi va lua măsurile necesare. Ne cerem scuze suporterilor care au fost alături de noi, precum şi publicului din Botoşani, care ştim că îi va susţine pe Stejari şi la meciul cu Belgia

a fost mesajul transmis de reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby

Vă reamintim că România a învins sâmbătă, scor 24-7, formaţia Spaniei. Meciul s-a disputat la Botoşani, în etapa a treia a Rugby Europe Championship.

Sursa: https://observator.tv

Rugbişti români şi spanioli s-ar fi bătut într-un club din Botoşani!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu