etapa 1

Diaspora Madrid

Madrid și Barcelona suspendă la coronavirus. De luni nu vor trece în etapa întâi a relaxării restricțiilor

Barcelona, la coronavirus, Madrid, Stiri Spania, suspenda

Madrid și Barcelona suspendă la coronavirus. Orașele spaniole Madrid și Barcelona nu vor trece la faza următoare de ieșire a Spaniei din starea de carantină instituită la mijlocul lunii martie pentru a controla epidemia de coronavirus, una dintre cele mai grave din Europa.

Anunțul a fost făcut vineri, într-o conferință de presă, de către ministrul sănătății din Spania, Salvador Illa.

Guvernul a instituit o strategie de ieșire în patru faze din situația de carantină, în funcție de anumiți indicatori, precum rata de infecții din regiuni.

https://www.diasporamadrid.com/masurile-aprobate-de-guvernul-spaniol-pentru-revenirea-la-normalitate/

Etapa întâi(1) permite redeschiderea în anumite limite a barurilor, restaurantelor și lăcașurilor pentru rugăciune. Nici regiunea Madrid și nici zonele metropolitane din Barcelona nu sunt declarate pregătite să relaxeze restricțiile și mai mult.

Salvador Illa a confirmat la sfârșitul după-amiezii că Madrid, bazat pe criterii exclusiv sanitare, este în prezent în etapa zero, deoarece nu îndeplinește cerințele necesare pentru a avansa la etapa întâi. Aceasta era prevazută pentru luni 11 mai. Madrid va cere să treacă la etapa 1, luni 18 mai. Guvernul va studia cererea pe parcursul săptămânii.

Ministerul Sănătății a acceptat propunerea guvernului catalan ca doar cele 3 zone Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre și Arán-Alt Pirineu să treacă de luni la etapa 1.

În regiunile dens populate din Madrid și Catalonia au fost înregistrate aproximativ jumătate dintre numărul de cazuri confirmate în întreaga țară.

Ministrul Salvador Illa a insistat că „aceasta nu este o cursă și este nevoie de multă precauție și prudență. O analiză comună va fi luată pentru a lua decizii. Nu este alb sau negru, există o mulțime de gri”, a spus el.

Madrid și Barcelona suspendă la coronavirus. De luni nu vor trece în etapa întâi a relaxării restricțiilor

Sursa: https://www.abc.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.