Iluminat de Craciun la Madrid

Diaspora Madrid

Madrid a fost primul oraș în care s-au aprins luminițele de Crăciun din Spania(video)

2020, Diaspora, luminite de craciun, Madrid, primul oras, Spania

Madrid a fost primul oraș în care s-au aprins luminițele de Crăciun din Spania. 10,8 milioane de lumini LED au fost aprinse joi după-amiaza, iluminând 210 străzi ale capitalei și astfel deschizând oficial perioada Sărbătorilor de Iarnă. Noutatea o reprezintă ornamentele cu însemnele naționale, precum culorile steagului Spaniei.

Pe timpul sărbătorilor de iarnă, lumini de toate culorile inundă orașul. Străzile, piețele și clădirile sunt iluminate cu milioane de lămpi care îndeplinesc cele mai stricte cerințe de respect pentru mediu și eficiență energetică, iluminând mai mult, dar consumând mai puțin.

Iluminatul include peste 30 de locații noi comparativ cu anul trecut. Luminile vor rămâne aprinse până pe 6 ianuarie, și se pot vedea în fiecare zi, între orele 18:00 și 00:00. Bugetul de anul acesta, destinat iluminatului de Crăciun, crește la 3,17 milioane de euro față de 3,08 milioane de euro în 2019.

Primarul din Madrid, José Luis Martínez-Almeida, a inaugurat în această sâmbătă tradiționalul Belen(Scena Nașterii lui Iisus). Acesta este amplasat în Palacio de Cibeles și va fi deschis publicului de astăzi până pe 5 ianuarie.

Care sunt tradițiile și obiceiurile de Crăciun din Spania?

Madrid a fost primul oraș în care s-au aprins luminițele pentru Crăciun din Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.