Infectată cu SARS-CoV, a murit la Constanța după ce s-a întors din Spania

Diaspora Madrid

Infectată cu SARS-CoV, a murit la Constanța după ce s-a întors din Spania

a murit, Constanta, femeie, infectata cu sars-cov, Romania, Spania

Infectată cu SARS-CoV, a murit la Constanța după ce s-a întors din Spania! Tulpina Delta face o nouă victimă în România. O femeie din Constanţa, vaccinată cu ambele doze, a murit în urma infectării, transmite MEDIAFAX.RO, preluat de DiasporaMadrid.com.

O femeie în vârstă de 63 de ani revenită în Constanţa după ce a fost în Spania, infectată cu SARS-CoV-2 tulpina Delta, a murit. Femeia fusese vaccinată cu doză completă, dar avea multiple comorbidităţi.

Două noi cazuri cu varianta Delta au fost depistate în judeţul Constanţa, anunţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Constanţa.

Este vorba despre o femeie de 45 de ani, originară din Dâmboviţa, vaccinată cu doză completă şi despre o femeie de 63 de ani, cu istoric de călătorie în Spania. Femeia fusese vaccinată cu doză completă, dar a murit. Avea multiple comorbidităţi, respectiv hipertensiune arterială şi hepatită C.

Vezi și:

Români întâmpinați cu pâine și sare la intrarea în spațiul aerian românesc!

Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane la Madrid (video)!

Apel Umanitar Asociația de Femei Raza de Soare: Petrescu Daniel Cătălin

Femeia de 45 de ani nu este internată la spital.

Cele două femei erau vaccinate cu AstraZeneca şi Pfizer.

Primele cazuri de varianta Delta au fost descoperite în Constanţa la finele lunii iulie, când erau bolnave 7 persoane. Apoi au apărut alte 14 cazuri de infectare cu tulpina Delta.

Sursa: mediafax.ro

Infectată cu SARS-CoV, a murit la Constanța după ce s-a întors din Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.