dame de companie în Spania

Diaspora Madrid

Închisoare pentru un român care a forțat două tinere să activeze ca dame de companie în Spania

condamnare inchisoare, dame de companie în Spania, Oviedo, Pontevedra, proxenetism, roman stabilit in Spania

Închisoare pentru un român stabilit în Spania. Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce a forțat două tinere să activeze ca dame de companie. Articol publicat pe observatornews.ro, preluat de Diaspora Madrid.

Conform La Voz de Galicia, românul a întâlnit o tânără româncă într-un club de noapte din Oviedo în martie 2015.

A convins-o pe aceasta să se mute cu el în Pontevedra, pentru a începe o relație împreună. Însă, după doar câteva zile, totul s-a transformat într-un coșmar pentru tânără. Bărbatul i-a spus că trebuie să înceapă să activeze ca damă de companie. Când tânăra i-a spus că refuză, acesta a luat-o la bătaie și a amenințat-o că nu își va mai vedea niciodată fetița rămasă în țară, la bunici.

Românul a intrat pe mâna anchetatorilor spanioli în 2016, după ce victima a reușit să fugă.

Românca a activat un an ca damă de companie, perioadă în care obținea cam 200 de euro pe zi. Bani care îi reveneau în totalitate bărbatului. Mai mult, era obligată să lucreze șapte zile din șapte, de la 5 după-amiaza până la 3 noaptea. Acesteia i-a fost interzis accesul la telefoane mobile pentru a nu putea să solicite ajutor.

În urma acestei situații, românul a obținut peste 7.000 de euro pe care i-a trimis în țară.

În martie 2016, însă, tânăra a reușit să fugă și să alerteze forțele de ordine care au intervenit și l-au capturat pe român.

Ancheta a scos la iveală că românul a mai exploatat o altă tânără, după același scenariu, în 2010, situație în urma căreia a obținut aproape 16.000 de euro.

Românul a fost condamnat la opt ani de închisoare. Șase ani de închisoare pentru proxenetism și doi ani de închisoare pentru spălare de bani. Acesta trebuie să plătească și o amendă în valoare de 12.960 de euro.

Închisoare pentru un român care a forțat două tinere să activeze ca dame de companie în Spania

Surse: observatornews.ro / La Voz de Galicia


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.