Diaspora Madrid

Guvernul rectifică și îi va lăsa pe copii să iasă la plimbare

aproba, copiilor, Coronavirus, iesirea, ministrul, rectificare, Salvador Illa, Sanatatii, Spania

Guvernul rectifică și îi va lăsa pe copii să iasă la plimbare. Copiii de până la 14 ani vor putea ieși la plimbare începând cu 26 aprilie. Cu această decizie guvernul spaniol rectifică măsura aprobată în dimineața de marți.

Proiectul decretului guvernamental de autorizare a copiilor sub 14 ani să părăsească domiciliul începând de luni, numai dacă și-au însoțit părinții să facă cumpărături sau la farmacie, a fost textul cu cea mai mică rată de supraviețuire din istoria legislativă a Spaniei. Nici măcar patru ore nu a trăit.

Modificarea a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă de către ministrul Sănătății, Salvador Illa.

Cu toate acestea, ministrul Sănătății nu a dorit să ofere mai multe detalii despre cum vor fi acele ieșiri ale copiilor după rectificarea expresă. El a subliniat că, înainte de weekend, Guvernul va emite instrucțiuni pentru a specifica regulile pentru aceste „plimbări”.

https://www.diasporamadrid.com/copiii-sub-14-ani-pot-iesi-doar-pentru-a-insoti-un-membru-al-familiei-la-cumparaturi/

Guvernul rectifică și îi va lăsa pe copii să iasă la plimbare

Sursa: https://www.diariovasco.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu