Fotograful român Gheorghe Popa, câștigător în cadrul concursului de fotografie Memorial Maria Luisa, Spania

Diaspora Madrid

Fotograful român Gheorghe Popa, câștigător în cadrul concursului de fotografie Memorial Maria Luisa, Spania

concurs, fotograf roman, Gheorghe Popa, Memorial Maria Luisa, Spania

Fotograful român Gheorghe Popa se află între câștigătorii concursului de fotografie Memorial Maria Luisa, Spania, cu trei fotografii la două categorii diferite. Celebrul concurs de fotografie din Spania, Memorial Maria Luisa și-a anunțat câștigătorii.

Anul acesta, la ediția cu numărul 31 au fost înscrise 16000 de fotografii, 121 de filme și documentare de către 1511 concurenți din 89 de țări.

Datorită restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, gala de decernare a premiilor care se ține de obicei la Oviedo în Asturia a fost înlocuită cu un eveniment online pe canalul de YouTube al competiției.

Anul acesta, printre câștigători s-a aflat și fotograful român Gheorghe Popa cu trei fotografii la două categorii diferite.

https://www.diasporamadrid.com/cantonament-preolimpic-in-spania-pentru-nationala-romaniei-u23-cu-doua-meciuri-amicale/

La categoria Peisaj Natural, Gheorghe Popa a obținut locul I cu fotografia Yin și Yang, fotografie aeriană realizată la lacul Cuejdel din județul Neamț, de asemenea la aceeași categorie a mai obținut o mențiune de onoare cu fotografia Autumn mood de asemenea realizată la Cuejdel.

A treia fotografie a fost premiată cu mențiune de onoare la categoria Fotografie Abstractă, este vorba despre Poisoned river, o fotografie abstractă realizată din dronă la Geamăna în Munții Apuseni.

https://www.diasporamadrid.com/masina-premierului-spaniol-pedro-sanchez-atacata-la-heliportul-din-ceuta-video/

Despre fotograful Gheorghe Popa

Gheorghe Popa este de profesie farmacist și fotograf de natură. S-a născut în 1982 în Aiud, un mic orășel din Transilvania, România. Fotografiile sale sunt publicate în revistele National Geographic, National Geographic Traveler, Natuurfotografie Magazine (Olanda & Belgia), Forum Naturfotografie (Germania).

Gheorghe Popa este primul român care a avut o fotografie prezentă în Galeriile National Geographic Fine Art din U.S.A.

Vezi articolul complet și galeria foto aici: natgeo.ro

Fotograful român Gheorghe Popa, câștigător în cadrul concursului de fotografie Memorial Maria Luisa, Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.