Film românesc premiat la Sundance Film Festival. Filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc, „Acasă, My Home”, a câştigat Premiul special al juriului pentru cea mai bună imagine la Sundance Film Festival.

Regizorul semnează imaginea filmului cu Mircea Topoleanu. Pelicula spune povestea unei familii care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcăreşti. Până când locul a căpătat statutul de zonă protejată. Parcul Natural Văcăreşti – primul parc natural urban din România.

Filmul românesc premiat la Sundance Film Festival a fost unul din cele 12 titluri selectate pentru competiţia internaţională de film documentar a festivalului din peste 14.000 de filme din întreaga lume.

Festivalul Sundance este cel mai mare festival de film independent din Statele Unite ale Americii. Acesta a fost fondat la sfârşitul anilor 70 ai secolului trecut de Robert Redford, tocmai în ideea de a-i încuraja pe producătorii independenţi din industria cinematografică.

Sursa: http://www.rador.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.