Eliberați doi minori, de origine română, exploatați de familia lor în Spania

Diaspora Madrid

Eliberați doi minori, de origine română, exploatați de familia lor în Spania

baiat de 14 ani, Barcelona, cersetorie, exploatati de familie, fata de 16 ani, minori eliberati, prostitutie, romani arestati in Spania

Eliberați doi minori, de origine română, exploatați de familia lor în Spania. Agenții Poliției Naționale, într-o operațiune comună cu Garda Urbană din Barcelona, ​​au eliberat doi frați de naționalitate română, un băiat de 14 ani și o fată de 16 ani, exploatați de trei rude, inclusiv mama sa și sora mai mare.

După cum a raportat Ministerul de Interne într-o declarație, fata a fost forțată să se prostitueze în orașul Hospitalet de Llobregat din Barcelona, ​​în timp ce băiatul a fost obligat să cerșească practic toată ziua. Agenții au arestat trei rude ale victimelor, inclusiv mama și sora mai mare, și trei „clienți” obișnuiți ai minorei abuzate.

Rudele arestate contactau potențialii clienți pentru a le oferi relații sexuale cu minora. Aceștia o amenințau constant și o agresau fizic. Sora mai mare era însărcinată cu captarea clienților în timp ce cerșea pe străzi. Ea profita de momentul opririi la semafoare pentru a vorbi cu șoferii și a oferi serviciile sexuale ale surorii sale.

O listă lungă a fost găsită în agenda telefonică a unuia dintre telefoanele intervenite și folosite care ar putea fi un portofoliu de clienți și care este în curs de investigare.

Minorul de 14 ani era exploatat pentru cerșetorie. Obligat să lucreze ca și curățător de geamuri pe străzi, de dimineața devreme până după-amiaza târziu, cu întregul beneficiu colectat pentru cele trei rude reținute.

Locuiau în condiții subumane

Cei doi minori, originari din una dintre cele mai umile zone ale României, locuiau într-o baracă situată pe un teren din cartierul Poble Sec din Barcelona, ​​fără condițiile igienice și sanitare minime. Nu erau la școală și nu știau să citească sau să scrie. Nici măcar nu erau familiarizați cu obiecte de zi cu zi precum un simplu lift.

În primul rând, au fost arestați cele trei rude, care sunt cercetate ca presupuși autori ai unei infracțiuni de prostituție; corupție a minorilor și împotriva drepturilor și îndatoririlor familiei.

În acest moment, a fost reținut și un client, care este acuzat și de săvârșirea unei infracțiuni de prostituție și corupție a minorilor prin presupusele relații sexuale cu minora abuzată.

Direcția generală a copiilor și adolescenților a preluat responsabilitatea minorilor, în scopul custodiei și protecției

Sursa: 20minutos.es

Eliberați doi minori, de origine română, exploatați de familia lor în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.