Diaspora Madrid

Din 15 mai România va intra în stare de alertă

15 mai, 2020, Klaus Iohannis, Romania, stare de alerta

Din 15 mai România va intra în stare de alertă. Klaus Iohannis a anunțat, oficial, luni, că din 15 mai România va intra în stare de alertă și din aceeași zi se vor deschide saloanele de înfrumusețare, muzeele și cabinetele stomatologice.

Astfel, după ședința la care a convocat mai mulți reprezentanți ai Guvernului, pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei COVID-19, președintele a transmis că starea de urgență nu va fi prelungită și că data de 14 mai va fi ultima zi de stare de urgență, urmând ca apoi România să intre în stare de alertă.

Din 15 mai vom avea la dispoziție saloanele de îngrijire personală (coafura, frizerie etc.)”, a spus președintele României.

El a precizat că se vor redeschide și cabinetele stomatologice și muzeele, dar în condiții speciale de distanțare și igienă.

De asemenea, președintele a punctat că după 15 mai vom avea voie să ne deplasăm în interiorul localității fără să declarăm în prealabil unde mergem.

Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate, dar sunt și excepții. E voie să se plece în interes de serviciu, pentru probleme medicale, pentru sport individual, mers cu bicicleta etc. Sunt interzise întâlnirile cu mai mult de 3 persoane„, a spus Iohannis.

Totuși, Iohannis a precizat că „toți vom purta masca în spații închise și transportul în comun„.

Din 15 mai România va intra în stare de alertă

Sursa: http://www.ziare.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.