Dacia va avea un nou logo ce va fi anunțat oficial în acest an.

Diaspora Madrid

Dacia va avea un nou logo ce va fi anunțat oficial în acest an. Zvonul care indică începutul unei revoluții – Dacia Bigster Concept

2021, Dacia Bigster Concept, grupul Reanult, noul logo Dacia

Dacia va avea un nou logo ce va fi anunțat oficial în acest an. Zvonul care indică începutul unei revoluții – Dacia Bigster Concept. Dacia, deținută de grupul Renault, ar putea avea un nou logo în 2021, potrivit Automobile-Propre, trasmite stirileprotv.ro, preluat de DiasporaMadrid.com.

În 2021, marca atacă piața electrică cu Spring, o mașină electrică mică, ieftină. Această noutate nu se va întâmpla singură, deoarece este prezentat și un nou logo Dacia. Mai modern și mai simplu, „DC” este inspirat de DMC, firma celebrului Delorean. De asemenea, ne așteptăm la știri despre viitoarele SUV-uri hibride sau chiar plug-in-uri.

Logo-ul anterior, “desfăcătorul de capace”, a fost introdus în 2008

Ar putea fi deci momentul pentru unul nou, dar rămâne de văzut ce și cum. Logo-ul utilizat în prezent de Dacia a fost introdus acum mai bine de zece ani și, deși a suferit o ușoară revizuire, în termeni generali a rămas neschimbat. Odată cu sosirea unui nou deceniu, Dacia, pariează pe un schimb de imagine.

Evolutia logo-ului marcii Dacia de-a lungul anilor
Evoluția logo-ului mărcii Dacia de-a lungul anilor

Conceptul Dacia Bigster Concept

Noul Bigster Concept este în segmentul C, adică are dimensiuni mai mari decât Duster (4,6 metri pentru Bigster) și dotări mai multe (dar în sensul Dacia); probabil și prețul va fi mai mare. Observați că în față pare să aibă noul logo Dacia, deci probabil acest zvon se va dovedi adevărat.

Surse: motor.es, stirileprotv.ro, nwradu.ro

Dacia va avea un nou logo ce va fi anunțat oficial în acest an. Zvonul care indică începutul unei revoluții – Dacia Bigster Concept


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Enter your email address” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Sign Up” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.