Cum să vă protejați identitatea pe internet folosind Inteligența Artificială

Diaspora Madrid

Cum să vă protejați identitatea pe internet folosind Inteligența Artificială (AI)

AI, inteligenta artificiala, internet, protejare identitate, truc

Cum să vă protejați identitatea pe internet folosind Inteligența Artificială. Un site web, permite utilizatorilor să creeze replici fictive ale propriilor fețe, păstrând o anumită asemănare. Majoritatea utilizatorilor folosesc acest serviciu pentru a-și proteja identitatea pe internet. Pagina AI Anonymizer, utilizează Inteligența Artificială (AI).

Sistemul funcționează printr-o pagină web pe care utilizatorii își pot încărca propriile fotografii sau ale altor persoane pentru a obține portrete similare generate prin mecanisme de AI.

Fotografiile rezultate sunt portrete în prim plan și pe fundal plat ale unor persoane fictive cu același sex ca și utilizatorul. Acestea prezintă o anumită asemănare, cu vârstă și aspect fizic similare. Serviciul poate fi folosit gratuit, dar în același timp, oferă și abonamente pentru cei care doresc a îmbunătăți rezoluția fotografiilor.

Click AICI dacă vrei să probezi serviciul

Pentru funcționarea sa, folosește diverse procese de învățare automată. Acestea permit sistemului să genereze imagini realiste, dar false. În același timp, practic, imposibil de diferențiat cu ochiul liber și „fără limitări de utilizare”, potrivit creatorilor web site-ului.

Printre principalele aplicații ale AI Anonymizer se numără dezvoltarea bazelor de date pentru învățarea automată sau cercetarea academică, dar și dezvoltarea personajelor pentru jocurile video.

La fel, creatorii instrumentului au subliniat că poate fi folosit pentru a proteja identitatea oamenilor, precum jurnaliștiilor din țările cu risc sau pur și simplu persoanele preocupate de utilizarea imaginilor lor pe internet, care doresc să mențină anonimatul în avatarurile conturilor din serviciile digitale și rețelele de socializare.

Sursa: https://generated.photos/anonymizer

Cum să vă protejați identitatea pe internet folosind Inteligența Artificială (AI)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu