Diaspora Madrid

Copiii sub 14 ani pot ieși doar pentru a însoți un membru al familiei la cumpărături

2020, 27 aprilie, copiii, Coronavirus, Spania, stare de urgenta

Copiii sub 14 ani pot ieși doar la cumpărături. Purtătoarea de cuvânt a guvernului, Maria Jesus Montero, a informat despre această măsură care include autorizarea minorilor pentru a însoți unul dintre părinți în activitățile permise de starea de urgență.

Știre actualizată 22/04/2020

https://www.diasporamadrid.com/guvernul-rectifica-si-ii-va-lasa-pe-copii-sa-iasa-la-plimbare/

Guvernul spaniol a aprobat marți ca, copiii sub 14 ani să poată ieși afară începând de luni, 27 aprilie. Măsura este restricționată și autorizează copiii să însoțească un adult în activități deja permise de către starea de urgență. Activități cum ar fi să meargă la supermarket, la farmacie, la instituții financiare sau să umble un animal de companie.

https://www.diasporamadrid.com/de-unde-putem-cumpara-produse-romanesti-online-in-spania/

Printre detaliile specificate de Montero, nu există o limită de timp pentru activitatea care necesită îndeplinirea sarcinii. Copilul poate însoți un adult, fie că este părinte, îngrijitor sau alt membru al familiei, cu care în mod obișnuit coexistă. Trebuie menționat că starea de urgență prevede deja că, copiii ar putea însoți adultul în acest tip de activitate, dar numai dacă minorul nu poate rămâne acasă cu un alt adult.

Măsura a fost deja anunțată de prim-ministrul, Pedro Sanchez, în cadrul unei apariții sâmbătă trecută, în care a raportat că, împreună cu prelungirea statului de alarmă până la 9 mai, starea de urgență va fi relaxată cu această măsură specifică.

https://www.diasporamadrid.com/pedro-sanchez-cere-prelungirea-restrictiilor-cu-inca-15-zile-vezi-ce-mai-pregateste-guvernul/

Copiii sub 14 ani pot ieși doar pentru a însoți un membru al familiei la cumpărături

Sursa: https://www.elindependiente.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu