masti personalizate in Spania

Diaspora Madrid

Confecționarea măștilor a devenit o industrie în Spania. Cele mai multe comenzi vin din partea companiilor

accesoriu, corespondent TVR, Măști personalizate, Oana Dobrescu, Spania

Confecționarea măștilor a devenit o industrie în Spania. Sunt cele mai vândute produse atât on-line, cât și în magazine. Se fabrică la comandă, cu imprimeuri personalizate sau în ton cu îmbrăcămintea. Au devenit chiar un accesoriu nelipsit din trusourile de botez sau la rochiile de ocazie.

Cât sunt însă de sigure ne spune Oana Dobrescu, corespondent TVR, care a filmat în exclusivitate într-un atelier unde se fabrică astfel de măști.

În Spania, măștile personalizate se vând ca pâinea caldă. Aproape toate magazinele, indiferent de profil, vând astfel de măști confecționate în propriile ateliere sau aduse din afară. Important este să se asorteze cu îmbrăcămintea, geanta sau chiar pantofii.

Însă nu toate măștile oferă aceeași protecție.

Lorena Monleon, administrator de magazin: „Depinde de mască. Această este din material omologat, se fabrică cu material aprobat de minister, poate fi spălată de multe ori, nu are nicio problemă, se poate pune filtru. Acestea sunt din bumbac, care nu este omologat, dar pot acoperi masca chirurgicală. Este o mască igienică„.

În acest atelier se confecționează zilnic sute de măști personalizate, după modelele trimise de clienți pe internet. Apoi sunt imprimate pe materiale textile, tăiate și cusute manual. Fiecare mască vine și cu 3 filtre, care se pot spăla cu apă și săpun.

Oana Dobrescu: „Crearea măștilor a devenit o adevărată industrie. Această imprimantă poate face până la 500 de măști în doar câteva ore. Cele mai multe comenzi vin din partea companiilor care vor să își inscripționeze logo-ul pe masca angajaților„.

Diana Fabra, administratorul unui atelier de confecții: „Înainte vindeam materiale, confecționam costume de gimnastică, dar din cauza crizei sanitare nu ne-a rămas altceva decât să facem măști, pentru că sunt singurele care generează venituri acum„.

În Spania și copiii sunt obligați să poarte mască, așa că părinții le imprimă personajele preferate.

Printre cele mai căutate sunt rochițele pentru fetițe, accesorizate cu măști asortate.

Cei care nu poartă mască pot primi 100 de euro amendă.

Confecționarea măștilor a devenit o industrie în Spania.

Sursa: http://stiri.tvr.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.